Αφλογιστία έπαθε η "Βόμβα Μεγατόνων "

 



 Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας παρουσιάστηκαν από Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονας αντιπολίτευσης αιτήματα προς τον Δήμο Φυλής για την απόδοση εγγράφων και συμβάσεων. Την σωρεία των εγγράφων που ζητήθηκαν, "Βόμβα Μεγάτονων Έριξε Ο Άρης Μπρέμπος Με Τα Ερωτήματα Του" όπως τα χαρακτήρισε διαδικτυακό μέσο,  περιμέναμε να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 28 Ιουλίου, για να μάθουμε τι ακριβώς εννοούσε ο Δημοτικός Σύμβουλος.
  Με τη  διακοπή ρεύματος που υπήρχε στην περιοχή, καθυστερήσαμε όπως όλοι να εισέρθουμε στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" που θα γινόταν το συμβούλιο, όταν μπήκαμε στην αίθουσα  με μεγάλη μας όμως έκπληξη παρατηρήσαμε  ότι έλλειπε σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση, με εξαίρεση τον ερωτών δημοτικό σύμβουλο. Όσο διαρκούσε η διαβούλευση αν θα γίνει ή όχι το συμβούλιο είδαμε και την αποχώρηση του ερωτών δημοτικού συμβούλου, ίσως ελλείψει της διαδικτυακής μετάδοσης της συνεδρίασης λόγω της διακοπής του ρεύματος που συνεχιζόταν.
   Μιας και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τον δημοτικό σύμβουλο για το τι ακριβώς ήταν αυτά που ζήταγε περιμένουμε τη δημοσίευση των απαντήσεων για να μάθουμε τελικά τι "βόμβα" ήταν αυτή που αναφέρθηκε στο διαδικτυακό μέσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια