Η Επιτροπή Αγώνα κατά της Ακριβείας καταγγέλλει εταιρεία ενέργειας



 Η Επιτροπή αγώνα κατά της Ακριβείας του Δήμου Φυλής καταγγέλλει εταιρεία για την διακοπή ηλεκτροδότησης σε σπίτι στα Άνω Λιόσια, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας , για το ποσό των 700 Ευρώ . Η εταιρεία ήταν ενήμερη για την ολιγοήμερη αδυναμία έγκαιρης πληρωμής . Σήμερα έχει ήδη αποπληρωθεί πάνω από το 50% της οφειλής και το ρεύμα εξακολουθεί να είναι κομμένο.     Το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μοναδικό.  Απειλές για διακοπή ηλεκτροδότησης έχουν υπάρξει και σε άλλα νοικοκυριά της περιοχής και δείχνει χαρακτηριστικά ότι η ανάπτυξη και η τεράστια κερδοφορία των ομίλων στον κλάδο της ενέργειας χτίζεται πάνω στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών. Αποτελεί πρόκληση από τη μία ο πακτωλός επιδοτήσεων από την κυβέρνηση προς τους εγχώριους ενεργειακούς ομίλους και από την άλλη οι χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε ανέργους και φτωχές λαϊκές οικογένειες.

 Για όλους τους εργαζόμενους ,άνεργους, συνταξιούχους, και τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας  μονόδρομος είναι η οργάνωση και η συλλογική διεκδίκηση για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα.

Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος από την εταιρεία 
Προειδοποιούμε την εταιρεία ότι αν δε προβεί στην άμεση επανασύνδεση του ρεύματος θα υπάρξει  κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας τις επόμενες ημέρες και στον ΔΕΔΔΗΕ .

   Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένας δε είναι μόνος του! Και τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Φυλής, θα είναι μπροστά στον αγώνα για τις ανάγκες των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στης περιοχής. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια