Η ενόργανη και ακροβατική γυμναστική βούλιαξαν τη Ζωφριά (βίντεο)



Ένα λαμπερό Show ενόργανης και ακροβατικής Γυμναστικής πραγματοποιήθηκε το Σαββάτου 25 Ιουνίου με τις εξέδρες του Κλειστού της Ζωφριάς να γεμίζουν ασφυκτικά ώστε  να απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής. 

Στο λαμπερό Show εμφανίστηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των Συλλόγων: 

  • ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” 
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΥΛΗΣ “Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ” 
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ”
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΜΟΥ “ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ”
  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΤΑΝΗ και 
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΧΑΡΝΩΝ, 

Οι προπονήτριες Σοφία Σερέπα, Αλεξάνδρα Κοντοθανάση,  Μπακετέα Μαρία, Μαργαρίτα Πασιέτζεβα, Ντέπη Τσελέπη, Αργυρώ Κανελλοπούλου, Αξιώτη Όγλα και Κοντούλα Σοφία ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο της  προπονητικής δουλειάς που γίνεται  ενώ τα παιδιά μέσα από τις εμφανίσεις τους,  κατάφεραν να προκαλέσουν τον ενθουσιώδη θαυμασμό του κόσμου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τις προπονήτριες την κάθε μια ξεχωριστά και τους αθλητές  τους κι απένειμε τιμητική πλακέτα στον έφορο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Δημήτρη Τσεγκέλη που έδωσε το “παρών” κι εξέφρασε τον θαυμασμό του, κάνοντας  λόγο για εξαιρετικές και υψηλού επιπέδου εμφανίσεις.

 



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης που απένειμαν αναμνηστικούς επαίνους  στις προπονήτριες ευχόμενοι,  στα παιδιά και στους γονείς τους, ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. 








































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια