Η καλοκαιρινή Γιορτή του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακών Φυλής "δρόσισε" την πλατεία Μουσών (βίντεο)



Μια ξεχωριστή  καλοκαιρινή γιορτή για τους καλεσμένους του με σπιτικούς μεζέδες και παραδοσιακή μουσική δίνοντας ταυτόχρονα ζωή σε πλατεία της πόλης , πρόσφερε ο Σύλλογος Μακεδόνων Θρακών Φυλής,  το  Σαββάτου 25 Ιουνίου στην πλατεία Μουσών (ΚΕΝΕ)  Άνω Λιοσίων.

Ανοίγοντας την όμορφη βραδιά η Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Σιώπη, καλωσόρισε τον κόσμο, τον Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους και την ολόπλευρη στήριξη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη άψογη διοργάνωση της γιορτής. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς  συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του , ευχήθηκε υγεία και οι πλατείες της πόλης να γεμίζουν πάντα από κόσμο και χορούς. Η Δήμητρα Σιώπη ανακοίνωσε ότι αυτό είναι το κλείσιμο αλλά και η αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες θα διοργανώσει ο Σύλλογος με αφορμή τα 30 χρόνια από την Ίδρυση του. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι από την παραδοσιακή ορχήστρα με τους μουσικούς: Λαούτο και τραγούδι Απόστολο Βαλσαμά, Κλαρίνο Κωστής Φοίβο Γιαννόπουλο και Κρουστά Εμμανουήλ Παλιάκη, που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη και ξεσήκωσαν τον κόσμο για χορούς που κράτησαν καλά για πολλές ώρες. 





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια