Ο γαμπρός ήταν αυτός που γάζωσε το σπίτι του πρώην πεθερού το πρωί της Δευτέρας



  Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (13/6) στην ΕΛΑΣ, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά σπιτιού στην συμβολή των οδών Σχολαρίου και Φραντζή. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, με αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν ότι δύο αυτοκίνητα πέρασαν έξω από το σπίτι οικογένειας Ρομά και οι επιβάτες άρχισαν να «γαζώνουν» με σφαίρες την οικία και τα αυτοκίνητα της οικογένειας, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός αλλά προκλήθηκαν ζημιές εξωτερικά της οικίας και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δράστες είχαν προσωπικές και οικογενειακές διαφορές με την οικογένεια στο σπίτι της οποίας επιτέθηκαν. Όπως  επίσης αναφέρουν ένας από τους δράστες ήταν ο γαμπρός που πυροβόλησε το σπίτι του πρώην πεθερού του αφού πρόσφατα  του είχε επειστρέψει  την κόρη πίσω μετά από επτά χρόνια γάμου.
 Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα και σε πολυτελές σπίτι στην παραλία του Ασπροπύργου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια