Κλείνουν τη λεωφόρο Φυλής οι ποδηλάτες



 Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας με την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου, από τις 27 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου.
  Μετά την πρώτη μέρα που οι ποδηλάτες διέσχισαν την Κρήτη έρχονται στην Αθήνα και μέσω του Δήμου Φυλής θα καταλήξουν μετά από 165 χιλιόμετρα στην Ιτέα. Για το αυτό το λόγω η Λεωφόρος Φυλής, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, θα κλείσει από τις 11:30 μέχρι και τις 12:45, στο τμήμα της από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού (Προαστιακός Άνω Λιοσίων) μέχρι τα Δερβενοχώρια.
 Ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Βασίλης Αναστόπουλος θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μέσα από τις καθημερινές εκπομπές, από την τηλεόραση του Alpha, τις καλύτερες στιγμές και θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό της πορείας του ποδηλατικού γύρου, αλλά και τις ομορφιές του κάθε τόπου. 
Την κατανόηση των συνδημοτών μας για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία ζητάει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
«Ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος είναι μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που προβάλει, διεθνώς, τη Χώρα μας και είναι σημαντικό ότι περιλαμβάνεται και ο Δήμος μας στην διαδρομή. Οι θεατές του αγώνα, σε όλο τον κόσμο, θα δουν, μέσω της τηλεόρασης, πλάνα από τα Άνω Λιόσια, τη Φυλή, τη Μονή Κλειστών και τη Δυτική Πάρνηθα. Πρέπει να δείξουμε, όλοι μας, μεγάλη προσοχή για να μην έχουμε ατυχήματα. Θα ταλαιπωρηθούμε για μια ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που προβάλλει τη Χώρα αλλά και τον τόπο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια