Ανεβαίνουν οι τόνοι στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής

 


 Το διήμερο 17-18 Μαρτίου οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής καλούνται στις κάλπες για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής με τους τόνους να ανεβαίνουν  από τις υποψήφιες παρατάξεις. Για το  χαρακτηρισμό υποψηφίων, από τη δημοσίευση  παράταξης, ως ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ  αλλά και για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – ΑΔΕΛΦΙΚΗ και ΞΑΔΕΛΦΟΥ γραμμή, η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΑΣ  προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 17 – 18 ΜΑΡΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στον Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα 
   Το ανοικτό κάλεσμα της ΔΑΣ προς τους εργαζόμενους για συμπόρευση - συστράτευση – ενίσχυση της είχε άμεσο αποτέλεσμα και την στελέχωση του ψηφοδελτίου της από συναδέλφους που πραγματικά μοναδική τους θέληση είναι να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια ώστε το σωματείο να εξακολουθήσει την σταθερή πορεία που έχει αυτά τα χρόνια με την παράταξη της ΔΑΣ πλειοψηφούσα
   Επιδίωξη μας είναι η μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην καθημερινή δράση του σωματείου. Τόσο με τις προτάσεις μας – εισηγήσεις μας κατά τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου όσο και με μια σειρά από ανακοινώσεις μας κάναμε όλο αυτό το διάστημα γνωστές τις θέσεις μας για όλα τα ζητήματα μικρά και μεγάλα , δεν αναγράφουμε επικεφαλίδες ή εκθέσεις ιδεών αλλά για τα πάντα δείχνουμε και την αιτία που γεννά τα προβλήματα αλλά και τον δρόμο για την καλύτερη επίλυση τους . Σαν εργαζόμενοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αδίστακτο αντίπαλο που με συγκεκριμένο σχέδιο περικόπτει κατακτήσεις που με πολλούς και μακροχρόνιους αγώνες είχαμε κερδίσει .
   Με βάση τις θέσεις , την δράση μας και την συνέπεια που καθημερινά δείχνουμε ζητάμε από όλους σας να μας συγκρίνουν με τις υπόλοιπες παρατάξεις. Δυστυχώς η έλλειψη εκ μέρους των υπολοίπων παρατάξεων θέσεων τους οδηγεί σε φθηνά και φτωχά από περιεχόμενο επιχειρήματα γι αυτό εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση σας .

Συνάδελφοι
Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες διέδιδαν ότι η ΔΑΣ δεν μπορεί να συσπειρώσει κόσμο - υποψηφίους , με την δημοσίευση των περισσοτέρων υποψηφίων της παράταξης βγήκε η ΝΕΑ !!! (αλήθεια σε κάθε εκλογές πάντα νέα θα λέγεται ? ) να χαρακτηρίσει τους υποψηφίους ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ αλήθεια που νεροκουβαλητές !!! στο σωματείο ? με τέτοια επιχειρήματα (για όποιον φέρει την ευθύνη για όσα δημοσιεύουν), θα πορευτούν ??? Είναι φυσικό βέβαια αφού έχρησαν δημοσίως τους δικούς τους υποψήφιους ευυπόληπτους , όλοι οι άλλοι είναι ανέντιμοι , ανίκανοι …. Αυτό είναι το επίπεδο τους ???  Εμείς λέμε όχι για όλους αλλά λέμε ναι γι αυτούς που τα γράφουν και τα λένε. Συνεχίζουν όμως , ζαλισμένοι από την μαζική συμμετοχή νέων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ( 50% σχετικά με τις προηγούμενες εκλογές) , αναφέρουν για ανακύκλωση των ιδίων προσώπων , φαίνεται , ως συνήθως , ότι ούτε σαν γραφείο προσωπικού δεν γνωρίζουν τους συναδέλφους , όσο δε την καραμέλα περί κομματικής γραμμής περιμένουμε ΑΚΟΜΑ να πουν όχι σε μας αλλά στους συναδέλφους , τον Γενάρη του 22 με πιο ψηφοδέλτιο κατέβηκαν στα Υπηρεσιακά ? , με ποια παράταξη θα πάνε τον Μάη στο συνέδριο της Ομοσπονδίας ? , στο τελευταίο συνέδριο στα Γιάννενα με ποιούς πήγαν ? οι δήθεν ανένταχτοι , οι δήθεν ακομμάτιστοι και τέλος ας παραδεχθούν ότι εκτός από την κομματική γραμμή υπάρχει και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – ΑΔΕΛΦΙΚΗ και ΞΑΔΕΛΦΟΥ που ποτίζουν οι πραγματικοί νεροκουβαλητές και οι καθ οιονδήποτε τρόπο εξυπηρετούμενοι λόγω της διοικητικής θέσης του επικεφαλής.
    Αρκετά πλέον , προσπαθούσαμε να διαφυλάξουμε ορισμένα πράγματα προς όφελος όλων αλλά κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθούν να είναι στο απυρόβλητο . ΟΧΙ γιατί είναι τέτοιοι κάποιοι απ αυτούς όπως ένας τους όταν στέλεχος της ΔΑΣ αντιμετώπισε το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας έβγαινε στο εργοτάξιο και έλεγε που είναι ο .… , έχει γεράσει , έχει κουραστεί , πήρε σύνταξη κ.α αυτά δεν ξεχνιούνται και τα γνωρίζουν και τα καταδίκασαν οι συνάδελφοι , όπως επίσης ΟΛΟΙ γνωρίζουν ποιος είναι ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΣ και τι έχει προσφέρει διαχρονικά στο σωματείο και για τους εργαζόμενους ,  όπως και άλλοι πρόεδροι.

Συνάδελφοι στείλτε το δικό σας μήνυμα στις εκλογές

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 

ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

 ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ

Α. Λιόσια 10-03-2022

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια