Οι "νταήδες" του Ζεφυρίου έστειλαν ανήλικο μαθητή με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

 


 Ανήλικος νεαρός  δέχτηκε  επίθεση και παραμένει στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του. Το γεγονός έγινε αμέσως γνωστό και στην μαθητική κοινότητα της περιοχής μιας και έγινε κοντά στο  ΓΕΛ Ζεφυρίου, ενώ από τα οχήματα που οδηγούσαν, ΒΜW και smart,  η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε    και αναζητεί τους  δύο δράστες.

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Χρυσούλα Κουράση, Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και δικηγόρος, αναφέρει για τα επικίνδυνα φαινόμενα βίας :  

"Κι όμως έφθασαν και στην πόλη μας τα επικίνδυνα φαινόμενα βίας μεταξύ νεαρών. Όπως πληροφορήθηκα ανήλικος μαθητής του Ζεφυρίου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 2 νεαρά άτομα. Και μην πάει στο μυαλό κανενός ότι ήταν Ρομά. 
Πολύ ανησυχητικό και ακόμα πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι οι "νταήδες" συνεχίζουν τις απειλές.
Επειδή τέτοια φαινόμενα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα, πριν επεκταθούν, θα πρέπει όλοι μας ,οι γονείς, η εκπαιδευτική κοινότητα και η Αστυνομία , να παρέμβουμε άμεσα, ανάλογα με την θέση του ο καθένας μας, τώρα που είναι νωρίς."

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια