Tο πλήθος καλαθοσφαιρικών δράσεων του EYNIKOY για την νέα χρονιά

 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν όλες οι τηλεδιασκέψεις – συναντήσεις που διοργάνωσε ο Εύνικος Γ.Α.Σ. με τους γονείς τμημάτων του καθώς και με τους εθελοντές του 28ου Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής που εφέτος επανακάμπτει μετά από δύο χρόνια διακοπής του.

Η μεγάλη συμμετοχή, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν γονείς και εθελοντές για τα προγράμματα και τις δράσεις του συλλόγου μας, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο όλων των εθελοντών και υποστηρικτών του καλαθοσφαιρικού συλλόγου για να συνεχίσουμε για περισσότερες και αναβαθμισμένες δράσεις.

Ο πρόεδρος του Εύνικος Γ.Α.Σ. Χρήστος Παππούς και ο εθελοντής και μέλος πλέον του συλλόγου,  Βασίλης Ντάκουρης για αρκετές διαδοχικές ημέρες έδωσαν το παρών στην αίθουσα τροπαίων και εκδηλώσεων του Σταδίου Εύνικος και συνομίλησαν με γονείς και εθελοντές για όσα σχεδιάζονται τους επόμενους μήνες.

Κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων εκτός από την συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα των αγωνιστικών τμημάτων επισημάνθηκαν οι νέες δυνατότητες επικοινωνίας και ενημέρωσης που παρουσιάζονται στην νέα ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.evnikosbasket.gr , όπως το καθημερινό ημερολόγιο εκδηλώσεων, τα νέα του αντρικού (Α’ ΕΣΚΑ) και του γυναικείου (Α2 Εθνική Κατηγορία ) τμήματος, η διαδικασία αποστολής επώνυμων ή ανώνυμων παραπόνων ή καταγγελιών σύμφωνα με τους κώδικες Δεοντολογίας/Συμπεριφοράς Γονέων, Αθλητών, Προπονητών και πολλά άλλα.

Ωστόσο, αυτό που ξάφνιασε ευχάριστα τους συμμετέχοντες είναι ο προγραμματισμός μιας μεγάλης σειράς καλαθοσφαιρικών δράσεων που ξεκινούν να τρέχουν στο Δήμο Φυλής και στις τρεις του Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής:

  • Για πρώτη φορά στον δήμο μας θα διεξαχθεί αγώνας της εθνικής μας ομάδας ανδρών στις 25/2 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων με αντίπαλο την Τουρκία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
  • 28ο Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, τουρνουά 3Χ3 αγοριών και κοριτσιών
  • Έναρξη λειτουργίας της  «Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης-Δώσε πάσα ένα βιβλίο» στο Στάδιο Εύνικος.
  • Έλα με ένα φίλο σου να παίξουμε 3Χ3 στην προπόνησή μας.
  • Φιλοξενία από τα Δημοτικά Σχολεία μας των προγραμμάτων Τρίποντα στα Σχολεία και HER Word HER Rouls της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  • Δράσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus Plus Sport στα οποία συμμετέχει ο Εύνικος Γ.Α.Σ., BasketForChange και SportsHaveNoGender.
  • Η συνέχιση της δράσης «Δωρεάν Διάθεση Ρουχισμού-No empty clothes» με τον κάδο ανακύκλωσης στο Στάδιο Εύνικος.
  • Η συνέχιση της δράσης «Έλα να παίξεις μπάσκετ και παραδοσιακά παιχνίδια», στα πλαίσια υποστήριξης ενός ευρωπαϊκού προγράμματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια