Σε εορταστικό κλίμα η κοπή πίτας για Πάλη και Ποδόσφαιρο του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου

 


Μέσα σε εορταστικό κλίμα, με δώρα και πολλές ευχές για την τρέχουσα αθλητική περίοδο ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου πραγματοποίησε, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για τα τμήματα Πάλης και Ποδοσφαίρου, που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου, την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022.

 

Παρόντες στην τελετή, εκτός από τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου, αντιπροσωπεία αθλητών των δύο τμημάτων, προπονητές και γονείς, ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Φυλής Χρυσούλα Κουράση.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Άγγελος Κανέλλος και το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. κ. Σωκράτης Σταυρόπουλος, ο οποίος, αφού ευχήθηκε καλή πορεία των αθλητών στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας σε δύο τραυματίες αθλητές, εκφράζοντας την προσδοκία να επιστρέψουν σύντομα, υγιείς.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον σύλλογο για το έργο του και ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές όλων των τμημάτων. Το κομμάτι της πίτας ο δήμαρχος το πρόσφερε στον προπονητή του ποδοσφαίρου Ζαχαρία Ιωάννου, παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει με δύναμη την αξιόλογη προσπάθεια.

Εστιάζοντας στον μόχθο των προπονητών προκειμένου να καμαρώνουμε όλοι τα αποτελέσματα των αθλητών, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον προπονητή της Πάλης Διονύση Κατηφόρη, με τη διαβεβαίωση ότι η διοίκηση του δήμου θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συλλόγου.

Ακολούθως, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας, αφιέρωσε το κομμάτι του στον φίλο του – και συνεργάτη του Διονύση Κατηφόρη στις παλαίστρες – τον Χρήστο Αθανασιάδη, ευχόμενος κι ο ίδιος μία ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τους αθλητές του συλλόγου.

Ο Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές για το ήθος με το οποίο εκπροσωπούν αγωνιζόμενοι τον σύλλογο και την πόλη τους, επέλεξε να αφιερώσει το κομμάτι του στον αθλητή της Πάλης που σημείωσε τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση της χρονιάς που πέρασε, τον Μάνο Νικολαϊδη.

Η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Χρυσούλα Κουράση, ευχήθηκε πολλές νίκες σε ένα υγιές αθλητικό πνεύμα, όπως αυτό που διακρίνει τους αθλητές του συλλόγου και αφιέρωσε με τη σειρά της το κομμάτι της πίτας στο άθλημα της Πάλης, παραδίδοντάς το σε ένα από τα νεαρότερα μέλη της.

Εκπροσωπώντας το πολυπληθέστερο αθλητικό τμήμα, το ποδόσφαιρο, ο ταμίας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απηύθυνε τις ευχές του για μια καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Δήμου για την προθυμία και την άμεση ανταπόκριση των εκπροσώπων της σε κάθε αίτημα του συλλόγου και αφιέρωσε το κομμάτι του στον προπονητή του ποδοσφαίρου, Γιάννη Λούτα.

Παράλληλα, ο κ. Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε την έναρξη των νέων τμημάτων αεροβικής, με υπεύθυνη την γυμνάστρια Βίκυ Ιατρίδου, από αύριο Τρίτη (08/02) σε ανακαινισμένο χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Σεφέρη.

Ο γενικός αρχηγός της Πάλης Ζεφυρίου και έφορος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Βασίλης Νικολαϊδης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να ξεπεράσει σε επιτυχίες την προηγούμενη, την οποία επισφράγισαν με σημαντικές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις οι ταλαντούχοι παλαιστές του Ζεφυρίου, με κορυφαίες την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15, τη 2η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες, την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 3η θέση σε Διεθνές Τουρνουά της Ρουμανίας. Το κομμάτι της πίτας αφιέρωσε στους γονείς, για την εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογο.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, στον χαιρετισμό του να κατονομάσει τους ανθρώπους που συνεπικουρούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις παλαίστρες του “Σπάρτακου” από τον προπονητή Διονύση Κατηφόρη και τον συνεργάτη του Χρήστο Αθανασιάδη, προκειμένου να αναδεικνύονται μέσα από το άθλημα τα παιδιά του Ζεφυρίου. Ακολουθεί το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

“… Νιώθουμε πολύ τυχεροί, καθώς έχουμε έναν Δήμαρχο, τον Χρήστο Παππού, που αγαπάει τον αθλητισμό και επενδύει σε αυτόν, γνωρίζοντας καλά πως μετά την Παιδεία, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει έναν εξίσου πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της ανάπτυξης μιας υγιούς κοινωνίας.

Η υλικοτεχνική στήριξη που μας παρέχει ο Πρόεδρος του Αθλητικού προσώπου του δήμου μας «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», ο Γιώργος Μαυροειδής, σε ρουχισμό, αθλητικό εξοπλισμό, δωρεάν μεταφορά των αθλητών στα εκτός Αθηνών εθνικά Πρωταθλήματα, καθώς και ό,τι αφορά τη συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, είναι αδιάλλειπτη και ιδιαιτέρως σημαντική.

Εδώ, βεβαίως, πρέπει να αναφερθούμε και στους άριστους δεσμούς συνεργασίας που διατηρούμε και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τον Θανάση Σχίζα, ο οποίος με μεγάλη προθυμία στηρίζει πολύπλευρα και πέραν των αρμοδιοτήτων του, τον σύλλογο και ειδικότερα την οικογένεια της Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Αμέριστη είναι και η στήριξη που μας παρέχεται από τον Αντιδήμαρχο της κοινότητάς μας, τον Γιάννη Μαυροειδάκο, ο οποίος, κάθε φορά που θα αιτηθούμε τη συνδρομή του σε αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας, προσφέρει αγόγγυστα τις διευκολύνσεις εκείνες που συντελούν στην ευρύτερη διάδοση και διαφήμιση της περιοχής μας, σε οργανωτικό επίπεδο επίσημων αγώνων“.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με αισιόδοξα μηνύματα και με τα αστραφτερά χαμόγελα στα πρόσωπα των έξι τυχερών αθλητών που κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Συλλόγου.

Οι τυχεροί του ποδοσφαίρου, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Αθηνά Ρήγα και Αντώνης Γεωργάρας

 

Οι τυχεροί της πάλης, Ζώης Κανέλλος, Μικρόπουλος Γιώργος και Συρόπουλος Γιώργος

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια