Μιχάλης Οικονομάκης: Η φωτιά στη Χασιά δείχνει την επιτακτική ανάγκη της δημιουργίας του Συντονιστικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας

 

  Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2022, στο ρέμα Γιαννούλας στη Χασιά. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα  που έχει φροντίσει να έχει τα οχήματά του ο Δήμος Φυλής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση τους.


 
  Επί τόπου βρέθηκε στο σημείο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης  Ελένη Λιάκου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος και ο συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος, οι οποίοι συντόνισαν την προσπάθεια εργαζομένων και μηχανημάτων του δήμου για να ελεγχθεί η φωτιά μέχρι να έρθουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη βάση τους που είναι στο Περιστέρι.



  Την επιτακτική ανάγκη να επισπευσθεί η  δημιουργία του Συντονιστικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας με Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στον Δήμο Φυλής, ενόψει της θερινής περιόδου, τόνισε στο paraponofylis ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής Μιχάλης Οικονομάκης.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ζήτησε από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να πραγματοποιεί προανάκριση για να  διευκρινιστούν τα αίτια της σημερινής φωτιάς.
 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια