Μιχάλης Οικονομάκης : Προσωπικό και μηχανήματα θα συνεχίσουν την "μάχη" όλη τη νύχτα (βίντεο)

 


 
Το καλύτερό τους εαυτό δίνουν οι αφανείς ήρωες από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου για να μείνουν όσο περισσότεροι δρόμοι ανοικτοί από την κακοκαιρία " Ελπίς" που σφυροκοπάει την Αττική.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης ενημερώνει τους κατοίκους πως καθ΄ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας υπάρχει μέριμνα από το Δήμο Φυλής για άμεση επέμβαση σε περίπτωση που παραστεί οποιαδήποτε ανάγκη. Τα τηλέφωνα που θα μπορούν να απευθυνθούν οι δημότες είναι 2132042700, 2132042701 και 15691.
Ακόμη εφιστά την προσοχή των οδηγών να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παρκάρουν τα οχήματά τους από την μία πλευρά των οδών ή σε ασφαλή σημεία για την διέλευση των μηχανημάτων. Οι προσπάθειες θα είναι ολονύχτιες με συνεχείς ρίψεις αλατιού ώστε να παραμείνει ανοικτό πρωτίστως το κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου Φυλής.
Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης αναφέρει ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν που πέφτει η θερμοκρασία και το χιόνι γίνεται πάγος ενώ τα αυτοκίνητα που δεν φέρουν αλυσίδες ακινητοποιούνται και δυσχεραίνουν το έργο εργαζομένων και μηχανημάτων. Πολλές φορές μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας να διακόψει την κυκλοφορία για μερικά λεπτά ώστε να μπορέσουν να εκτελέσουν το έργο τους.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια