Μια διαφορετική πόλη αντίκρυσαν το πρωί οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής (φωτό & βίντεο)

 

   

Μία διαφορετική ηλιόλουστη μέρα ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 25 Ιανουαρίου στο Δήμο Φυλής μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Ελπίς".  


  Οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη να τους συντονίζει, ρίχτηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στον αγώνα για τον καθαρισμό των δρόμων ώστε να μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες. Η σωστή διασπορά  των μηχανημάτων σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Φυλής είχε διπλό σκοπό, από την μία να καθαρίσουν πρωτίστως τους κεντρικούς δρόμους πριν εισέρθουν στα μικρότερα στενά και από την άλλη να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε δημότες που θα έπρεπε να προσέλθουν στις εργασίες τους. 



 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της διοίκησης του Χρήστου Παππού από νωρίς το πρωί ενημέρωναν για τα κατά τόπους θέματα που υπήρχαν και έτσι μέχρι τις 10.00 το πρωί σχεδόν όλοι οι δρόμοι του Δήμου Φυλής ήταν προσπελάσιμοι για τα οχήματα ώστε να μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια. Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη μάχη που κερδήθηκε στον Δήμο Φυλής για να είναι πιο βατή η επόμενη όταν θα παγώσουν τα χιόνια.  Ενδεικτικό της πολύ καλής προετοιμασίας που είχε γίνει, από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του, τις προηγούμενες μέρες ήταν ότι το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Φυλής δεν είχε δεχθεί μέχρι σήμερα το πρωί ούτε ένα τηλεφώνημα για προβλήματα αλλά μόνο για παροχή βοήθειας μετακίνησης ώστε να μπορέσουν κάτοικοι να πάνε στις εργασίες τους, που παρά τη γενική αργία που δόθηκε από την κυβέρνηση, αυτές ήταν σε λειτουργεία. 
  Κατά τη διάρκεια της πρωινής περιοδείας του Παράπονου Φυλής στους δρόμους της πόλης γίναμε μάρτυρες της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οδηγοί φορτηγών που μετέφεραν αλάτι και είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες άλλες πόλεις της Αττικής. Στις συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους ανέφεραν πως στο Δήμο Φυλής όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ενώ κάποιοι ακούγοντάς το έφτασαν εδώ για να αφήσουν το φορτίο που μετέφεραν ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτια τους. 




 Ακολουθούν 160 φωτογραφίες που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Παράπονου Φυλής τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου από Πανόραμα, Άγιο Γιώργη, Δροσούπολη, Κέντρο, Ζωφριά, Εργοτάξιο Δήμου Φυλής και Καματερό:


































Πτώση δέντρου που εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε από το Τμήμα Πρασίνου




























































Καματερό



Καματερό

Καματερό

Καματερό 

Καματερό

Καματερό

Καματερό

Καματερό

Καματερό

Φυλής Καματερό

Φυλής Καματερό

Φυλής Καματερό

Φυλής Καματερό 









Πανοραμική φωτογραφία των Άνω Λιοσίων

Πανοραμική φωτογραφία των Άνω Λιοσίων

Πανοραμική φωτογραφία των Άνω Λιοσίων











































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια