Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Κρητών Φυλής έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Χασιά.

 


Νότες ελπίδας και παράδοσης στην σκιά της πανδημίας,  χάρισαν η Φιλαρμονική, ο Σύλλογος Κρητών Φυλής και δεκάδες παιδιά, που τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας,  παιάνισαν κι έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα,  στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Χασιά.

Η Φιλαρμονική ανηφόρισε ως την Κοινότητα της Χασιάς όπου και παιάνισε τα Κάλαντα στο Δημαρχείο “Νικόλαος Λιάκος” εν συνεχεία βρέθηκε στην Πλατεία Ηρώων και στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και κατέληξε στο Δημαρχείο Ζεφυρίου, δίνοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον εορταστικό τόνο για την ελπιδοφόρα έλευση του 2022.

Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου καθώς και στο κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας  όπου  έψαλλαν ξεχωριστά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα υπό τους ήχους της Κρητικής λύρας.

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε ορθάνοιχτη της πόρτα του γραφείου του για όλα τα παιδιά που θέλησαν να πουν τα κάλαντα χαρίζοντας σε συνεργάτες και εργαζόμενους, στιγμές  χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Κοινή ευχή όλων το 2022 να είναι μια χρονιά γεμάτη Υγεία, μια χρονιά που θα τελειώσει το κακό της πανδημίας και θα πάρουμε πίσω τις ζωές και ελευθερία μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια