Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, για πες μου τι κάνουμε... Λευτέρη;

 


   Το γνωστό τραγούδι του Σάκη Ρουβά "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" ταιριάζει γάντι στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.  
  Η Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 θα είναι μια μαύρη μέρα για τη Δυτική Αττική και για τον ίδιο,  στην περίπτωση που συναινέσει με τη θετική του ψήφο, στην κατασκευή του πρώτου εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στην Ελλάδα. Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Αττικής (ΕΔΣΝΑ), που διεξάγεται τις πρώτες πρωινές ώρες, έρχεται θέμα η μονάδα θερμικής επεξεργασίας επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ), για την μετατροπή της και την συνέχιση της λειτουργία της  για δεκάδες ακόμη χρόνια στην περιοχή. 
  Ήδη έχει γίνει γνωστή η αντίδραση από της πλευράς των δημάρχων της Αττικής, καθώς  η ένωσή τους (ΠΕΔΑ) ζητά από τα μέλη της να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο θέμα
  Σε αναμονή λοιπόν για το τι θα πράξουν τα μέλη της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ αλλά και ο ίδιος για το πως τελικά θα τους γράψει η ιστορία. Το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι τέτοιου είδους θέματα συνήθως τα καταψηφίζουν οι Χρήστος Παππούς και Δημήτρης Μπουραΐμης, όπως έκαναν άλλωστε  και με τα πανωσηκώματα της Αφροδίτης Μπιζά.  
  Καταλαβαίνοντας όμως τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κ, Κοσμόπουλος, καθώς η βαρύτητα της ψήφου του θα είναι καταλυτική, ας του θυμίσουμε τι έλεγε προεκλογικά:  " Η ευθύνη δική μου, η ευκαιρία για όλους μας"  γι' αυτό και επενδύθηκε με σχετικές φωτογραφίες το γνωστό τραγούδι του Σάκη Ρουβά. Άλλωστε ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει να γράψει για τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου αλλά σήμερα είναι  έκδηλη η απορία "τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα,  για πες μου τι κάνουμε... Λευτέρη".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια