Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ενέδρα αγνώστων σε αστυνομικούς στο Ζεφύρι

 



    Για τρίτο συνεχόμενο βράδυ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες δημιουργίας έντασης στην περιοχή από νεαρούς ΡΟΜΑ με αφορμή την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από ομάδα ΔΙΑΣ στο Πέραμα . Όπως όλοι γνωρίζουμε η καταδίωξη είχε σαν αποτέλεσμα  τον θάνατο ενός από τους ληστές του αυτοκινήτου και την προσαγωγή των υπολοίπων συνεργών αλλά και των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.



  Ο θάνατος του 20χρονου ΡΟΜΑ είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επισόδεια σε πολλά σημεία της Αττικής που διαμένουν ΡΟΜΑ. Τα επεισόδια στην περιοχή μας είχαν ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου με νεαρούς ΡΟΜΑ να καίνε κάδους επί της Λεωφόρου Φυλής στο ύψος του Αγίου Ιωάννη. Την επόμενη μέρα το ίδιο σκηνικό στήθηκε στη Λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Σκλαβενίτη. Η αστυνομία χρειάστηκε μάλιστα να κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να μπορέσει να σταματήσει τους νεαρούς ΡΟΜΑ ώστε το όχημα της Πυροσβεστικής να σβήσει τις φωτιές.


Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου  η αστυνομία δέχτηκε  τηλεφώνημα που ανέφερε  επεισόδια και ότι καίγονται κάδοι. Όταν το αστυνομικό όχημα έφθασε επί της Παναγίας Γρηγορούσης τότε άγνωστοι επιτέθηκαν σε αυτό με πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί  στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε για ενέδρα αγνώστων σε βάρος των αστυνομικών στο Ζεφύρι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια