Ακόμη ένα κομβικής σημασίας αντιπλημμυρικό έργο πήρε το δρόμο της ολοκλήρωσης

 


Για ένα κομβικής σημασίας Αντιπλημμυρικό έργο υπογράφηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021, η σύμβαση της ολοκλήρωσης  των αγωγών στην περιοχή “Λίμνη” Άνω Λιοσίων.  Είναι το έργο που θα κουμπώσουν οι αγωγοί της Αλιάκμονος - Θεσσαλίας, η έναρξη της Πηνειού με τον κεντρικό της Αιγαίου Πελάγους για να καταλήγουν τα όμβρια στη λίμνη ανάσχεσης. Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου λύνεται οριστικά το φαινόμενο της συσσώρευσης υδάτων, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, στην έναρξη της Πηνειού. Με το έργο αυτό θα απαλειφθούν  οι κίνδυνοι για την ασφάλεια οδηγών και την περιουσία των δημοτών καθώς καταστάσεις  που διαδραματίστηκαν  στο σημείο θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. 

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος.

“Για το Δήμο Φυλής η αντιπλημμυρική θωράκιση αποτελεί έργο πρώτης προτεραιότητας ώστε να μη ζήσουμε ποτέ ξανά,  εικόνες του παρελθόντος. Με διαρκές πολυεπίπεδο έργο και παρεμβάσεις αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας” υπογράμμισε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια