Προβλήματα δημιούργησε στα Άνω Λιόσια το μπουρίνι που έπληξε την Αττική (Φωτό - Βίντεο)

 

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και η κακοκαιρία που «χτύπησε» την Αττική δημιούργησε έντονα προβλήματα, με την πυροσβεστική να δέχεται περισσότερες από 80 κλήσεις για άντληση υδάτων και 15 κλήσεις για κοπές δέντρων. 
Η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε και στον Δήμο Φυλής, μετέτρεψε σε χείμαρρο την οδό Αιγαίου Πελάγους, στα Άνω Λιόσια, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά της. Στο σημείο βρίσκονταν σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα. Το έντονο ξέσπασμα του καιρού, όμως, παρέλυσε τα πάντα. Τα βαριά μηχανήματα και οι μπουλντόζες ακινητοποιήθηκαν από τη λάσπη και την ορμή του νερού, ενώ εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν. Όταν σταμάτησε η βροχή το σημείο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, αφού τα νερά ξήλωσαν μέχρι και την άσφαλτο
Μια μητέρα με τα τρία της παιδιά ανέβηκαν στους επάνω ορόφους, όταν τα νερά μπήκαν με ορμή στο σπίτι της. "Έφτασε το νερό μέσα στο μαγαζί. Σηκώθηκε η άσφαλτος που μόλις τη ρίξανε!", μαρτυρά καταστηματάρχης της περιοχής στην κάμερα του ALPHA, που ήταν εκεί και κατέγραψε τις εικόνες από την επέλαση της κακοκαιρίας.










Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ του ΑLPHA TV:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια