Μνημειώδης γκάφα για τις… «μειωμένες» τιμές των αντικειμενικών αξιών στον Δήμο Φυλής!

 


Παρερμήνευσαν τον πίνακα που παρουσίασε το «Παράπονο Φυλής» για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ζώνη (ΒΙΟΠΑ) που υπέστη μείωση αντικειμενικών αξιών της τάξης του 31%, μιλώντας για «υποβάθμιση» και… «κατρακύλα» του Δήμου Φυλής!!!

Ιστορικά χαρακτηριστικά λαμβάνει η γκάφα ολκής εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των δημοτών, αφού όχι μόνο εκδηλώθηκε η πρωτοφανής προχειρότητα με την οποία εξετάζονται και υπολογίζονται οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, όχι απλά πιάστηκαν «αδιάβαστοι» σε σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη και τους δημότες, αλλά επιπλέον αξιολογήθηκαν και με ιδιαίτερες… «μαθησιακές δυσκολίες» ως προς την ανάγνωση μιας είδησης!

Το άνευ προηγουμένου αντιπολιτευτικό ντελίριο που προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η «δυσαναγνωσία» και παρερμηνεία του κάτωθι πίνακα, που παρουσιάστηκε σε αποκαλυπτικό άρθρο του «Παράπονου Φυλής» για τις νέες τιμές στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων στον Δήμο μας, προκάλεσε σε πολλές περιπτώσεις γέλιο μέχρι… δακρύων!



Πόσο πιο ξεκάθαρα δηλαδή να το γράφαμε; «Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται  ότι θα υπάρχουν στην περιοχή μας τρεις βασικές τιμές ζώνης σε  Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή. Επίσης θα ενταχτούν στο σύστημα αντικειμενικών αξιών οικισμοί της Φυλής και συγκεκριμένα στην Μονή Κλειστών . Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV  φαίνεται  ότι στα Άνω Λιόσια θα υπάρχει ζώνη με μείωση 31%, που θα επιφέρει και την σχετική μείωση του ΕΝΦΙΑ».

Ως απόρροια του ακραίου κι επικίνδυνου λαϊκισμού, είναι και η χαρακτηριστική περίπτωση άρθρου του φίλα προσκείμενου στην μείζονα αντιπολίτευση τοπικού μέσου, που ξεπερνά κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας και αναφέρεται σκωπτικά στην… «κατρακύλα και τραγική πτώση των αντικειμενικών αξιών» στον Δήμο Φυλής, για να έρθει μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημοσίευσή του ο… κόλαφος: «Δείτε τις νέες ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ έως 44% αντικειμενικές αξίες ακινήτων του Δήμου Φυλής».




Φταίει, λοιπόν, το «Παράπονο Φυλής» που εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδείχθηκαν για πολλοστή φορά ανεπαρκείς και αναξιόπιστοι, όταν – ανίκανοι να ερμηνεύσουν ένα άρθρο! –ανίκανοι να ακολουθήσουν την επικαιρότητα, έσπευσαν με επιφανειακές ρητορείες και συμπεράσματα να «ερμηνεύσουν» την κατάσταση στην πόλη και να δημιουργήσουν ρηχές εντυπώσεις στους δημότες;

Μήπως τελικά, για όλη αυτή την… κατρακύλα που περιγράφετε δεν ευθύνονται ούτε οι μειωμένες, ούτε οι αυξημένες τιμές στις αντικειμενικές αξίες της περιοχής, αλλά μια γενικότερη… έκπτωση αξιών;;;

 Για να ψαχτούμε λίγο…






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια