Χρήστος Παππούς: Με διαρκή προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες, ο Δήμος Φυλής εξασφαλίζει σημαντικά έργα

 

Φωτογραφεία από πρόσφατη υπογραφή σύμβασης

   Μέρα δεν αφήνει να πάει χαμένη ο Δήμος Φυλής για τη διεκδίκηση έργων που θα διασφαλίζουν την καθημερινότητα και ασφάλεια των δημοτών. Ταυτόχρονα  με την υπογραφή της σύμβασης για το κομβικής σημασίας αντιπλημμυρικό έργο στην αρχή της οδού Πηνειού εξασφάλισε από την Περιφέρεια Αττικής το έργο που λύνει και τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή της Δροσούπολης. 
  Το έργο με τίτλο  «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ Δ.Ε. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» προϋπολογισμού 14.915.000,00 € εντάχτηκε στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής.  Το έργο περιγράφεται στην τεχνική μελέτη με αριθμό 29/2021 του Δήμου Φυλής που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα και τον επιστημονικό  συνεργάτη του Δημάρχου, Γιάννη Λιάκο.. Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγών διαφόρων διαστάσεων συνολικού μήκους 2.866μ. , καθώς και κυκλικών αγωγών , συνολικού μήκους 1.950μ. Επίσης περιλαμβάνει την κατασκευή των απαιτούμενων φρεατίων υδροσυλλογής. καθώς και την ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων. Οι συλλεκτήρες των Ομβρίων Υδάτων θα κατασκευαστούν συγκεκριμένα στις κάτωθι οδούς:
  • Στην οδό Πηνειού25ης Μαρτίου ,από την οδό Θεσσαλίας  έως τη  Λεωφόρο Φυλής.
  • Στην οδό Καραϊσκάκη , από την οδό 25ης Μαρτίου έως την Νικηταρά.
  • Στην οδό Πίνδου , από την οδό Αλιάκμονος έως τέλους.
  • Στην οδό Αιγαίου Πελάγους , από οδό Πηνειού έως οδό Αλιάκμονος.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με την δρομολόγηση του νέου έργου  έκανε την παρακάτω δήλωση :
  “Με διαρκή προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες, ο Δήμος Φυλής πετυχαίνει έργα που αλλάζουν το μέλλον του και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ένα από αυτά είναι και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων που εντάχθηκε στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής και η ολοκλήρωσή του θα σημάνει το τέλος των πλημμυρικών φαινομένων  που αντιμετωπίσαμε και στην πρόσφατη νεροποντή.
   Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, που ανταποκρίθηκε στις ολοκληρωμένες προτάσεις του Δήμου Φυλής και τους συνεργάτες μου για την μεθοδική δουλειά που έχει ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση σημαντικών έργων σε όλους τους τομείς ”.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια