Ανανεωμένοι υποδέχονται τα παιδιά οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου

 



Πανέτοιμοι να υποδεχτούν εκ νέου, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, τα νήπια και τα βρέφη, είναι οι δύο Παιδικοί και ο Βρεφικός Σταθμός Ζεφυρίου, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της χώρας στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19.

Ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά κατά την επιστροφή τους, καθώς ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα που οι Σταθμοί έμειναν κλειστοί λόγω της πανδημίας και ανανέωσε τους χώρους και τον εξοπλισμό, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Ανανεωμένος είναι και ο Βρεφικός Σταθμός ο οποίος στεγάζεται στον πρώτο όροφο του 2ου Παιδικού Σταθμού. Η αίθουσα του Βρεφικού Σταθμού εξοπλίστηκε με καινούργια τραπεζάκια και καρεκλάκια, ενώ αγοράστηκαν και 20 νέες βρεφικές κούνιες ύπνου με τα αντίστοιχα στρώματά τους. Επίσης, ανανεώθηκε και το δωμάτιο φροντίδας των βρεφών όπου τοποθετήθηκαν νέο έπιπλο - αλλαξιέρα και καινούρια ντουλάπια. Με νέα έπιπλα και ντουλάπες εξοπλίστηκε επίσης και το Γραφείο Προϊσταμένης του Βρεφικού Σταθμού. Ανακαινισμένος είναι και ο προαύλιος χώρος του 2ου Παιδικού και Βρεφικού Σταθμού καθώς τοποθετήθηκαν νέο πολυόργανο παιδικής χαράς ενώ τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας σε όλη την έκταση της παιδικής χαράς του προαυλίου.  

«Έχουμε μετατρέψει τους Παιδικούς Σταθμούς σε “στολίδι” για τον τόπο μας, δημιουργώντας χώρους όπου τα παιδιά δεν απασχολούνται απλά, αλλά πραγματικά δημιουργούν, εκπαιδεύονται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούνται σε ένα ασφαλές, καθαρό και χαρούμενο περιβάλλον. Σε αυτό το περιβάλλον, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, τα υποδεχόμαστε εκ νέου αυτή την ιδιαίτερη και δύσκολη σχολική χρονιά», τονίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Με χαρά υποδεχόμαστε τους μικρούς μαθητές μας, έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία των  δομών. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αντηχήσουν ξανά στις αίθουσές μας οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια των παιδιών, που τόσο πολύ στερηθήκαμε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, τονίζοντας ότι η συντήρηση και ανανέωση των χώρων και του εξοπλισμού είναι διαρκής, με αποτέλεσμα οι Παιδικοί Σταθμοί να διατηρούνται συνεχώς σαν καινούργιοι. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια