Για το μεγάλο όνειρο μιας Ευρωπαϊκής διάκρισης αναχωρούν οι αθλητές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου

 

  Οι δύο παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, ο Μανώλης Νικολαϊδης από το Ζεφύρι και ο Παναγιώτης Αθανασιάδης από τα Άνω Λιόσια  στους Προκριματικούς Αγώνες Πάλης που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπάρτακος” του Ζεφυρίου στο τέλος Απριλίου, εξασφάλισαν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15. Οι δύο αθλητές όλο το προηγούμενο διάστημα, πάρα τις δυσκολίες που έφεραν τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας του COVID-19, δούλεψαν πολύ σκληρά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του προπονητή τους Διονύση Κατηφόρη. Τα ευχάριστα για τον Διονύση Κατηφόρη δεν σταμάτησαν εκεί μιας και ο 17χρονος Γιώργος Συρόπουλος εξασφάλισε την συμμετοχή του στους αγώνες μέσα από πασχαλινό camp που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι. Ο  αθλητής του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου είχε σαν συμπαραστάτες τον Μάνο και τον Παναγιώτη  που επίσης συμμετείχαν στο πασχαλινό camp Λουτρακίου στα πλαίσια της προετοιμασίας τους. 
  Οι νεαροί αθλητές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου από το πρωί της Δευτέρας 10 Μαΐου ενσωματώνονται στην εθνική ομάδα πάλης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αναχωρούν για τη Ρουμανία.  Εκεί οι ομοσπονδιακοί  τεχνικοί θα κάνουν την τελική προετοιμασία όλων των αθλητών που  θα αγωνιστούν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στις 26 – 30 Μαΐου.
   Ευχόμαστε η Σόφια να είναι η αρχή μιας λαμπρής αθλητικής πορείας για τους αθλητές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου,  Μανώλη Νικολαϊδη , Παναγιώτη Αθανασιάδη και Γιώργο Συρόπουλο.


Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων


Ας δούμε τα συγκινητικά λόγια του προπονητή  των μικρών "γιγάντων" του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, Διονύση Κατηφόρη καθώς τους ξεπροβόδισε για την ολοκλήρωση  του μεγάλου ονείρου:


Σαν νεαρό αθλητή με θυμάμαι με μια βαλίτσα στο χέρι, να κυνηγάω το όνειρο μιας εθνικής διάκρισης στο αγαπημένο μου άθλημα, την Πάλη! 
Τα συναισθήματα δεν άλλαξαν στον χρόνο... Όπως τότε, με την ίδια λαχτάρα, τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκίνηση, ταξιδεύω και αύριο για Ρουμανία, μόνο που αυτή τη φορά κρατώ στο χέρι... τρεις βαλίτσες: Του Γιώργου Συρόπουλου, του Μάνου Νικολαΐδη και του Παναγιώτη Αθανασιάδη, των μικρών "γιγάντων" του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, για να τους ξεπροβοδίσω στο κατώφλι της προετοιμασίας τους για το μεγάλο όνειρο μιας Ευρωπαϊκής διάκρισης!!! 
Καλή επιτυχία παλικάρια μου και να θυμάστε πως τώρα πια παλεύετε για την Ελλάδα!!! 
Καλή επιτυχία σε όλους τους Παίδες και Παμπαίδες της Εθνικής μας ομάδας, που θα αντιπροσωπεύσουν επάξια τη χώρα μας!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια