Νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) για την "ΠΑΡΝΗΘΑ"

   

Το ΥΠΕΣ είχε ζητήσει από τους Φορείς να εντείνουν τις προσπάθειες για ολοκλήρωση τόσο των Ψηφιακών Οργανογραμμάτων των δήμων, όσο και του ορισμού της κατάστασης των θέσεων προσωπικού, με στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Υπενθυμίζει, επίσης, ότι η μη ολοκλήρωση της ένταξης των Φορέων στην εφαρμογή του Ψηφιακού Οργανογράμματος, δεν θα επιτρέπει τη συμμετοχή τους στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας,  ούτε και την έγκριση οποιουδήποτε αιτήματος για πρόσληψη τακτικού προσωπικού.
   Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής έφερε προς ψήφιση τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) στο διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου την εβδομάδα που μας πέρασε. 
  Ας θυμηθούμε ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου  Γιώργος Κούρκουλος ολοκλήρωσε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) των δομών και εντάχτηκε στο πρόγραμμα της  κινητικότητας. Ενώ, οι σταθμοί ενισχύονται στο τέλος του μήνα με επιπλέον προσωπικό  και ολοκληρώνονται οι διαδικασίες της κινητικότητας. 
  Ακολουθεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της "ΠΑΡΝΗΘΑΣ" που έρχεται για επικύρωση αυτήν την εβδομάδα και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής και προβλέπει 13 κενές θέσεις:


OEY παρνηθας by Παράπονο Φυλής on Scribd

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια