Ενισχύονται με 18 μόνιμους υπαλλήλους οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου μετά τις ενέργειες του Γιώργου Κούρκουλου

 



   Στις 19 Οκτωβρίου 2020 κλήθηκαν οι φορείς που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην κινητικότητα έτους 2020 είτε για μετάταξη είτε για απόσπαση. Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών ανάρτησε την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 τις εγκεκριμένες θέσεις.

 Οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου είναι ανάμεσα στους εγκεκριμένους φορείς που θα ενισχυθούν με μόνιμο προσωπικό μέσω μετατάξεων. Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου  Γιώργος Κούρκουλος με τις συντονισμένες κινήσεις που έγιναν έφεραν σαν αποτέλεσμα ώστε η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας να αξιολογήσει ότι χρειάζονται 18 άτομα μόνιμο προσωπικό για τους παιδικούς. Ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έδειξε αυτά τα κενά σε μόνιμο προσωπικό που υπήρχαν στις δομές και πλέον μέσω της κινητικότητας θα ενισχυθούν με του απαραίτητους εργαζόμενους. 

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στους φορείς υποδοχής και κατόπιν αξιολόγησής τους, από τα αρμόδια όργανα, θα επιλεγούν οι καταλληλότεροι για την προκηρυσσόμενη θέση. Η κινητικότητα, πλέον, συνδέεται με άμεσο τρόπο με τις διαδικασίες πρόσληψης, με σκοπό τη δημιουργία ενός ολιστικού μοντέλου διαδικασιών στελέχωσης άρρηκτα συνδεδεμένων μεταξύ τους, που εξυπηρετεί, συνδυαστικά, τις ανάγκες του Δημοσίου και των υπαλλήλων και διασφαλίζει τη συνέχεια και τη συνάφεια των σχετικών αιτημάτων των φορέων. Επιπροσθέτως, με τη διαδικασία της κινητικότητας των υπαλλήλων ενισχύεται η στελέχωση των υπηρεσιών, συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους δημοσίους υπαλλήλους να αξιοποιήσουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους, εμπλουτίζοντας την εργασιακή εμπειρία τους.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις προκηρυσσόμενες θέσεις:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια