Με την συμμετοχή οχημάτων που διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής συνεχίστηκαν οι προληπτικές απολυμάνσεις στο Δήμο Φυλής

 

   Μετά την έξαρση των κρουσμάτων σε γειτονικούς δήμους της Δυτικής Αττικής η  Περιφέρεια Αττικής διέθεσε  πέντε οχήματα για προληπτικές απολυμάνσεις στο Δήμο Φυλής . Αυτά τα οχήματα ενίσχυσαν το έργο των δύο ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων του Δήμου που καθημερινά πραγματοποιούν προληπτικές απολυμάνσεις.  
  Συντονιστές της μεγάλης επιχείρησης απολύμανσης, που πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια το πρωί του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου, είχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος και η επόπτρια Υγείας του Δήμου Λία Ζάχου.
   Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στις συνοικίες που διαμένουν ΡΟΜΑ αλλά και σε σημεία των Άνω Λιοσίων που υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα των δημοτών όπως στάσεις, το σταθμό του προαστιακού, πλατείες κλπ. Η επιχείρηση απολύμανσης θα συνεχιστεί και το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Ζεφυρίου. 

«Από την πρώτη ημέρα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, πραγματοποιούμε καθημερινά απολυμάνσεις. Σήμερα είχαμε και την συνδρομή της Περιφέρειας και βγάλαμε στο δρόμο επτά συνεργεία. Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνουμε αντίστοιχη ευρεία επιχείρηση απολύμανσης στο Ζεφύρι και συνεχίζουμε εντατικά» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης.  

«Με εντολή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού από την πρώτη στιγμή της πανδημίας  στην Κοινωνική Υπηρεσία κάνουμε ότι χρειάζεται και τηρούμε κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα που θέτει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής. Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε και σε νέα rapid test που αυτή τη φορά θα γίνουν ανά συνοικία» επισημαίνει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος. 

  Ακολουθούν φωτογραφίες από την μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης : 



















































 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια