Πρωτοβουλία Σωματείων και Φορέων Φυλής για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

 


Δελτίο Τύπου

Τα σωματεία και οι Φορείς του Δήμου φυλής εκφράζουν  την αλληλεγγύη τους στους  εργαζόμενους που δυσκολεύονται να επιβιώσουν κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που  ζούμε.

Τα χρόνια της 10ετης  καπιταλιστικής κρίσης οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα πλήρωσαν και μάτωσαν για την ανάκαμψη του κεφαλαίου. Σήμερα στη νέα πιο βαθιά κρίση και με την καταλυτική επίδραση της πανδημίας καλούνται να πληρώσουν ξανά τον λογαριασμό.

Με το νέο lockdown  χιλιάδες συνάδελφοι βρίσκονται στην ανεργία, άλλοι σε αναστολή εργασίας, άλλοι σε τηλεργασία, το επίδομα Χριστουγέννων φέτος θα είναι, για όσους το πάρουν, λιγοστό,  μη ικανό να καλύψει τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους να συμβάλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

 Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνουμε είδη τροφίμων και παιχνίδια για τα παιδιά, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες συναδέλφων.

Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να διεκδικούμε μαχητικά, οργανωμένοι στο Σωματείο μας για κάθε μεγάλο κ μικρό πρόβλημα που απασχολεί τους εργαζόμενους,

Τα είδη που συγκεντρώνονται:

          Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.λπ.)

          Όσπρια

          Ζυμαρικά

          Κονσέρβες

          Φρούτα

          Νωπά λαχανικά και κρεατικά

 

Στις 23/12 κ ώρα 18.00-19.00 στα γραφεία των Σωματείων κ των Φορέων, Σωτήρη Πέτρουλα 20 Άνω Λιόσια δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας,

Τηλ. Επικοινωνίας 6980223104

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ,

 ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ  Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου,

Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου,

Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων(Μέλος ΟΓΕ),

Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου(Μέλος ΟΓΕ),

Παράρτημα Σωματείου Οικοδόμων Μενιδίου –Φυλής,

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Φυλής,

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια