Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα στην συνάντηση Παππού-Μαρκόπουλου

 

Φωτό από διαδίκτυο 

Πηγή: doxthi.gr

Με ανοιχτή ατζέντα θεμάτων και σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΕΔΑ, δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου με τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. Επί τάπητος τέθηκε η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και θέματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Παππούς αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη του Δήμου καθώς και στα μεγάλα και μικρά έργα που συντελούνται στην περιοχή, παρά τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής και πρόσφατα της υγειονομικής κρίσης. Επιπλέον, κατά πληροφορίες, παρουσίασε στον πρόεδρο της ΠΕΔΑ το σχέδιο του Δήμου για την περιβαλλοντική ανάπλαση της χωματερής, με τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου, από το οποίο θα παράγεται δωρεάν ρεύμα για ευάλωτες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε την παρέμβασή του ώστε για την ενεργειακή κατανάλωση του Δήμου και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων να δύναται η χρήση αυτών χωρίς το όριο του 1ΜΒ που ορίζει ο νόμος μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Φυλής έθεσε το θέμα των ποδοσφαιρικών ομάδων Ακράτητος και Θρασύβουλος, προτείνοντας να παραγραφούν τα πρόστιμα και να αρθούν οι κατασχέσεις ώστε το κεφάλαιο του χρέους να δοσοποιηθεί και να αποπληρώθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια