Σαν να μην πέρασε μια μέρα, επιστρέφουν στο δικό του εκπαιδευτικό χώρο οι μαθητές των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου


 Οι μικροί μαθητές επιστρέφουν σήμερα 1 Ιουνίου στο σχολείο αλλά με νέα δεδομένα στη διάταξη των αιθουσών, τον μέγιστο αριθμό μαθητών ανά τμήμα. αλλά και τον τρόπο που θα κάνουν διάλειμμα. Έτσι και οι παιδιά των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου επανέρχονται στο φυσικό τους χώρο εκπαίδευσης μετά από 2,5 μήνες. 
  Τους μήνες αυτούς μπορεί να έλειπαν από στο σχολείο αλλά αυτό δεν είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν χάσει την επαφή τους με τους αγαπημένους φίλους τους αλλά και με τους εκπαιδευτικούς τους. Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου , Γιώργος Κούρκουλος, είχε φροντίσει μαζί με τους εργαζόμενους στους σταθμούς να μην χαθεί αυτή η επαφή. Καθημερινά μέσω διαδικτύου εκπαιδευτικοί και μαθητές βρισκόντουσαν για να περάσουν λίγες ώρες μαζί και να κάνουν την εκπαίδευση που θα έκαναν αν βρίσκονταν στην τάξη. Με κατασκευές , παραμύθια και παιχνίδια οι μαθητές των παιδικών σταθμών είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν με τους συμμαθητές τους και να ταξιδέψουν μαζί στα μονοπάτια της εκπαίδευσης. 
  Έτσι λοιπόν σήμερα οι μαθητές επιστρέφουν στην νέα κανονικότητα, με τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από την πολιτεία, που φρόντισαν οι εργαζόμενοι με την καθοδήγηση του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο να δημιουργήσουν ώστε τα παιδιά να προσαρμοστούν γρήγορα στα νέα δεδομένα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια