Μόνο και μόνο για να κάνουν ντόρο συνεχίζουν κάποιοι το παιχνίδι των "χαμένων μελετών"



  Απίστευτη πρόταση, σε τηλεοπτικό πάνελ, κατέθεσε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο βουλευτής του Γιάνη Βαρουφάκη Κρίτων Αρσένης.Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 πρότεινε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλοδαπή μετανάστρια, για λόγους συμβολικούς όπως είπε, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν γιατί δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα.  Το πιθανότερο είναι η δήλωση αυτή να έγινε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ντόρο. 
  Κάτι ανάλογο θα σκέφτηκε και επισκέφτηκε τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Σπ. Κοκκινάκη, και κατέθεσε καταγγελία κατά του δημάρχου Φυλής, Χρ. Παππού, για παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με την  "Εφ.Συν.". Η καταγγελία του βουλευτή τονίζει ότι από την απόκρυψη των μελετών οι πολίτες στερούνται το δικαίωμά τους για την πρόσβαση στην περιβαλλοντική πληροφορία, το οποίο κατοχυρώνεται από τη Συνθήκη του Ααρχους. Ο κ. Αρσένης επισκέφθηκε τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μαζί με τον Θ. Μπιζά, μέλος της συλλογικότητας «Δυτικό Μέτωπο», η οποία έχει επίμονα ζητήσει τη δημοσιοποίηση των μελετών.
   Αν και για το θέμα των "κρυμμένων μελετών" έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη τον Σεπτέμβριο του 2018. Στην προκαταρκτική δικογραφία που σχηματίστηκε ύστερα από καταγγελία αυτή τέθηκε στο αρχείο ως νόμως και ουσία αβάσιμη. 
   Τώρα ως προς τους λόγους που κάποιοι συνεχίζουν και τις επικαλούνται,  θα είναι μάλλον μόνο και μόνο για να κάνουν ντόρο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια