Ανακατασκεύασε πλήρως παιδική χαρά στο Πανόραμα ο Δήμος Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ακόμη παιδική χαρά ανακατασκεύασε ο Δήμος Φυλής, στην οδό Νεραντζούλας στο Πανόραμα

Πλήρως αναβαθμισμένη και εξοπλισμένη με σύγχρονα όργανα, και πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, παραδόθηκε στους μικρούς κατοίκους του Πανοράματος η παιδική χαρά επί της οδού Νερατζούλας.
Πρόκειται για μία από τις 11 συνολικά παιδικές χαρές που ανακατασκευάζει και αναβαθμίζει ο Δήμος Φυλής, προκειμένου να καταστούν πιο ασφαλείς και λειτουργικές για να φιλοξενήσουν τις δραστηριότητες των παιδιών.
Με καινούριο, σύγχρονο και ασφαλή εξοπλισμό, η παιδική χαρά της οδού Νερατζούλας έχει ήδη αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παιδική ψυχαγωγία και απασχόληση στη γειτονιά του Πανοράματος.
Στην παιδική χαρά, σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, τοποθετήθηκαν ένα σύνθετο πολυόργανο – αεροπλάνο για νήπια, ένα σύνθετο πολυόργανο για παιδιά, κούνιες για νήπια και κούνιες για παιδιά, καθώς και τετραθέσια τραμπάλα ελατηρίων. Επίσης, τοποθετήθηκαν πέργκολα και ξύλινα παγκάκια ώστε να παρακολουθούν οι γονείς και οι συνοδοί με άνεση το παιχνίδι των παιδιών, ενώ έγινε αποκατάσταση του φυτικού φράκτη με φύτευση θάμνων και δέντρων. Επιπλέον, αποκαταστάθηκαν ο φωτισμός και η άρδευση και συντηρήθηκε και επισκευάστηκε η περίφραξη περιμετρικά της παιδικής χαράς, ενώ τοποθετήθηκε δίφυλλη μεταλλική πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία.
Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία και η χρηματοδότηση έγινε με ιδίους πόρους του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια