Οι δηλώσεις του Χρήστου Παππού στο ρ/φ ΑΘΗΝΑ 984 σχετικά με το νέο πρότζεκτ του δήμου Φυλής



   Αναμενόμενο ήταν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Γιώργος Μανουσακάκης, που ήθελαν το Δήμο Φυλής να σκέφτεται να παραχωρήσει οικόπεδα για την εγκατάσταση μεγάλων επιχειρήσεων να κεντρίσουν το ενδιαφέρον αρκετών. Μέσω του τρόπου αυτού ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς θέλει να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης που θα αλλάξουν την ταυτότητα της πόλης και ταυτόχρονα να τονωθεί η τοπική οικονομία και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. 
    Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι ιδέες του Χρήστου Παππού για την αναγέννηση της περιοχής απασχόλησαν τα ΜΜΕ. Ας μην ξεχνάμε  τις δηλώσεις που έγιναν το Μάρτιο του 2018 μετά την επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  για την μετατροπή της χωματερής Άνω Λιοσίων σε ενεργειακό πάρκο καθώς όπως επίσης για τον ερχομό στην περιοχή της οικογένειας της μπασκετικής ΑΕΚ που θέλει να εγκατασταθεί στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.
     Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ήταν καλεσμένος των δημοσιογράφων Γιάννη Λαυράνο
και Γάλατειας Καρακατσάνης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984 και στην εκπομπή "Τώρα δέσαμε" για να τους αναλύσει πως αυτή η ιδιαίτερη πρωτοβουλία θα πάρει σάρκα και οστά αλλάζοντας ουσιαστικά το brand name του δήμου Φυλής.
Ας ακούσουμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια