Γεώργιος Σταμάτης: "Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα"


ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση των ατόμων με αναπηρία στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του μετρό Συντάγματος. Η συμμετοχή του κόσμου, των φορέων που μας επισκέφτηκαν, της Πολιτειακής Ηγεσίας, των εθελοντών και όσων στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή ήταν για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση και αναγνώριση του αγώνα των ατόμων με αναπηρία. "Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης υπογράφοντας το πάνω στον κουμπαρά που ζωγράφισε με τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Γεώργιο Ρεθυμιωτάκη. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αρωγός, συμπαραστάτης και φίλος του Κέντρου μας, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της εκδήλωσης, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για όλους. Κοντά μας ήταν ο Ευάγγελος Λιάκος, Βουλευτής της ΝΔ που τα τελευταία χρόνια μας έχει παραχωρήσει ένα χώρο δημιουργίας στον Ασπρόπυργο, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που πριν γίνει Δήμαρχος, για πολλά χρόνια στήριζε και στηρίζει το Κέντρο μας και πολλοί άλλοι. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μας κάνετε κάθε μέρα πιο χρήσιμους και πιο δυνατούς με την αγάπη και την στήριξή σας στις προσπάθειές μας. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι δράσεις μας θα συνεχιστούν τον χειμώνα με την συνεργασία φορέων, ατόμων και υπηρεσιών. Οι δράσεις μας αφορούν καλλιτεχνικές και θεατρικές παραστάσεις, νέες διδακτικές ιστορίες, ποιητικές συλλογές, εργασίες σε διάφορους τομείς και μαθήματα συμπεριφοράς σε σχολεία, διεκδικώντας καθημερινά τρόπους για την ένταξη και προώθηση των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες στην αγορά εργασίας.  
 


Μια αίθουσα γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργίες 
που δείχνουν ότι η αναπηρία δεν είναι ανικανότητα

"Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης υπογράφοντας το πάνω στον κουμπαρά που ζωγράφισε με τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Γεώργιο Ρεθυμιωτάκη.


Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης με τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Γεώργιο Ρεθυμιωτάκη


  
 Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον Ευάγγελο Λιάκο, Βουλευτή Β' Δυτικής Αττικής και τον Πρόεδρο του ΚΕΑ   Γ. Ρεθυμιωτάκη


Ένα βιβλίο με την ιστορία των Άνω Λιοσίων και ένα μπρούτζινο στεφάνι ελιάς πρόσφεραν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του ΚΕΑ Γ. Ρεθυμιωτάκης στον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.


Ο κοινωνικός επιχειρηματίας και σύμβουλος κοινωνικής οικονομίας (Υποψ. Δρ. Παντείου)  Στέλιος Κατωμέρης είναι κοντά στις προσπάθειες του ΚΕΑ.


 Ο Αντώνης Βογιατζής υποδυόμενος τον Λεωνίδα με την Φιλιππία υποδυόμενη την Γοργό, δείχνουν ότι εκτός από τον Λεωνίδα με τους 300 που πολέμησε μυριάδες, έτσι και η δύναμη της αδυναμίας των ευπαθών ομάδων, παλεύουν για τον απεγκλωβισμό και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Εντύπωση έκαναν οι ποιητικές συλλογές του Θανάση Κουμούρη (τυφλός) 
που έχει βραβευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο σαν ποιητής της ειρήνης.  


Βίντεο από την εκδήλωση:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια