Παρέμβαση Ευάγγελου Λιάκου για το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρέμβαση για το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο

Ασπρόπυργος
03-09-2019


Με θέμα την ενδεχόμενη μετεγκατάσταση φυλακών Κορυδαλλού στη Δυτική Αττική και στον Ασπρόπυργο, υπέβαλε σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής ΝΔ Λιάκος Ευάγγελος.

Η υπόθεση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας μας αποτελεί πολύ σημαντικό ζήτημα που χρήζει της σοβαρής αντιμετώπισης της κυβέρνησης, λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και συγκεκριμένα, μιας ευαίσθητης περιοχής με έντονη και αυξημένη εγκληματικότητα, όπως η Δυτική Αττική και ο Ασπρόπυργος. Για αυτό θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για ορθή λύση.

Ζητώντας να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της μετεγκατάστασης των φυλακών Κορυδαλλού, ο βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος παρενέβη ρωτώντας συγκεκριμένα στοιχεία για την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων, όπως και για τη μελέτη εμπειρογνωμόνων, βάσει της οποίας, αναφέρεται στον Τύπο ότι προκρίνεται ως καταλληλότερος χώρος μετεγκατάστασης των φυλακών, σημείο στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Εν αναμονή των στοιχείων και των απαντήσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Ευάγγελος Λιάκος βρίσκεται σε επαφές και με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενεργώντας για το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής καθώς πρόκειται για ένα εγχείρημα οι επιπτώσεις του οποίου προς την τοπική κοινωνία είναι ακόμα ανοιχτές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια