Αγγελόπουλος: Προσπαθούμε να μπούμε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τον Γενάρη


 Δημήτρης Χρυσάνθης

Την αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της σπίτι, το κλειστό των Άνω Λιοσίων, μέσα στον προσεχή Ιανουάριο εξέφρασε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βασικού χορηγού και της φανέλας ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Μιλώντας σε πηγαδάκι με οπαδούς της Ένωσης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έλεγε με βεβαιότητα πως το project προχωρά κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πως η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία (συμφωνίες με προμηθευτές για φωτεινούς πίνακες, παρκέ και την υπόλοιπη υποδομή του γηπέδου) ώστε να είναι έτοιμη για να αρχίσει τις εργασίες αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και εξέφραζε την πίστη πως τον Ιανουάριο, στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος ή λίγο πιο μετά, η ομάδα θα μπορέσει να μετακομίσει στη νέα της έδρα.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στασιμότητα στη δρομολόγηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Μετά τις εκλογές το θέμα μοιάζει να έχει κολλήσει, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το ραντεβού ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο θεωρητικά θα δώσει ώθηση στο θέμα και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος είχε αναγγείλει ότι θα γινόταν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δεν έχει γίνει ακόμα. Και κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα πότε θα γίνει.

Την Τρίτη οι δύο άνδρες επρόκειτο να έχουν την πρώτη δια ζώσης συνάντησή τους (έχουν μιλήσει ήδη κάποιες φορές τηλεφωνικά) από τότε που ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέλαβε τα καθήκοντά του, καθώς ο υφυπουργός είχε ενημερώσει πως θα παρευρισκόταν στην εκδήλωση της ΑΕΚ για τον χορηγό. Όμως το βεβαρημένο πρόγραμμά του δεν του επέτρεψε τελικά να πάει και η συνάντηση δεν έγινε.

Εκτός αυτού, σημαντικό ρόλο στην κωλυσιεργία έχει παίξει και η καθυστέρηση στην τοποθέτηση νέας διοίκησης στο ΣΕΦ. Όπως είναι γνωστό, με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή τον Ιούνιο, η κυριότητα του κλειστού των Άνω Λιοσίων έχει περάσει από το υπερταμείο στη ΓΓΑ, η οποία με τη σειρά της το έχει εντάξει οργανικά στο ΣΕΦ. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει τους όρους της παραχώρησης χρήσης και το μίσθωμα για το κλειστό των Άνω Λιοσίων με τη διοίκηση του ΣΕΦ, η οποία ωστόσο ορίστηκε την Τρίτη 24/9. Με δύο μήνες καθυστέρηση απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν. Και όπως είναι φυσικό, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επαφή της διοίκησης της ΚΑΕ με αυτή του φαληρικού σταδίου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωνε πολύ αισιόδοξος το βράδυ της Τρίτης κι αυτό μπορούμε να κρατήσουμε στην παρούσα φάση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια