Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αθηναγόρα ο Αγιασμός στα Άνω Λιόσια



Εύσημα Διευθυντών για την αποκατάσταση των Σχολείων από τον σεισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ευλογίες και οι ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα αλλά και τα εύσημα που απένειμαν οι Διευθυντές στο Δήμο Φυλής για την αποκατάσταση των Σχολείων μετά τον σεισμό της 19ης Ιουλίου,  ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των φετινών Αγιασμών σε Σχολικές μονάδες των Άνω Λιοσίων.
Πιο συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης κ.κ Αθηναγόρας τέλεσε τον Αγιασμό στο 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων,  ευχόμενος στους μαθητές να αισθανθούν το μεγαλείο της επικοινωνίας αλλά και της γνώσης  που αποκομίζουν μέσα από την σχολική τους ζωή.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που βρέθηκε μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια στα 3ο και 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο δέχθηκαν  από τους Διευθυντές θερμά συγχαρητήρια, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός. 
Πιο συγκεκριμένα οι κ. Γιώργος Γεροντίδης από το 3ο ΓΕΛ, Αναστάσιος Βιολέτης από το 1ο Γενικό Λύκειο και Αιμιλία Αλεβίζου από το 1ο Γυμνάσιο υπογράμμισαν ότι οι ζημιές στα Σχολεία αποκαταστάθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και με πιστοποίηση καταλληλότητας, κάτι που φάνταζε αδύνατο.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, κατά την πάγια τακτική του, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε μαθητές, γονείς και καθηγητές ζήτησε από τους Διευθυντές να είναι ελαστικοί με τα παιδιά, τουλάχιστον  την πρώτη μέρα. Αστειευόμενος επίσης, με το γεγονός ότι όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Φυλής λειτουργούν κανονικά μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, απέδωσε τις ευθύνες  στον Νίκο Χατζητρακόσια που όπως τόνισε, όλο το καλοκαίρι και με την ουσιαστική  συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα,  έδωσαν τον δικό τους αγώνα, για την αποκατάσταση των Σχολικών Μονάδων.
Ο Νίκος Χατζητρακόσια από την πλευρά του ευχήθηκε επίσης στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά, ζητώντας από τα παιδιά να γίνουν πρεσβευτές του Δήμου Φυλής εντός κι εκτός Σχολείων.
Τις ευχές του έδωσε επίσης στους μαθητές, με την προτροπή να χαίρονται την ανέμελη σχολική περίοδο και την ηλικία τους, ο εφημέριος του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης π. Φανούρης Μπρίλης καθώς και η προϊσταμένη του Υγειονομικού – Εκπαιδευτικού  Τοπικού Ε.Ε.Σ κ. Αριστέα Πλακίδα.
Τα παιδιά από την πλευρά τους, φύσει και θέσει χαρούμενα δέχθηκαν τις ευχές και τα πειράγματα με την καλή διάθεση και τον αυθορμητισμό της ηλικίας τους.
Το βέβαιο είναι πως από αύριο σιγά σιγά θα μπουν στους ρυθμούς που επιβάλλει το πρόγραμμα του Σχολείου. Καλή χρονιά
Ακολουθούν  χαρακτηριστικά Video:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια