Μιχάλης Οικονομάκης: Ιδιαιτέρως σας ευχαριστώ που με αναδείξατε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων.



Συνδημότισσες και συνδημότες,

σας ευχαριστώ, από καρδιάς, που με την ψήφο σας, στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές επαναβεβαιώσατε την εμπιστοσύνη σας στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στην παράταξή μας.

Ιδιαιτέρως σας ευχαριστώ που με αναδείξατε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, μεταξύ των άξιων συναδέλφων μου, στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι δίπλα σας, στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Μιχάλης Οικονομάκης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κύριε Μιχάλη συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας, θέλω να σας ενημερώσω ότι εδώ και 3 χρόνια έχουμε μετακομίσει από Ζωφρια εδώ στο αμαξοστάσιο στης καινούριες πόλοικατοικίες, έχουμε πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα καθαριότητας, καταρχήν έχουμε απέναντι τοις παράγκες οι οποίες αποτελούν ένα απαίσιο θέαμα πρώτα για εμάς που μένουμε εδώ και μετά για τους επισκέπτες που έρχονται και αντοικριζουν αυτό το θέαμα, δεύτερον τα σκουπίδια που συγκεντρώνωντε ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου βρωμάνε δεν μπορούμε να βγούμε να κάτσουμε στην βεράντα, εχουν μαζευτεί αρουραίοι και πηγαίνωέρχονται σαν να είναι γάτες οι γύφτοι είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι βρώμικοι δεν τους αρέσει η καθαριότητα αυτό σημαίνει ότι δεν δέχονται κανέναν άλλον δίπλα τους, κάνουν την ανάγκη τους όπου βρούνε, και εκτός αυτού επί 24 ωρου βάσεως παίζει μουσική πάρα πολύ Δυνατή, δεν τους αντέχουμε άλλο η θα γκρεμίσετε όλες της παράγκες η θα κανονίσετε κάθε μέρα να τους καθαρίζετε έχουμε παιδιά ανήλικα που θέλουν να βγούνε έξω να παίξουν και δεν μπωρουν λόγο της βρόμας, λοιπόν δεν υπάρχει δικαιολογία αφού τους αφήνετε να ζουν στα οικόπεδα σας παράνομα με τσάμπα νερό τσάμπα ρεύμα ενώ εμοις πληρώνουμε δημοτικά τέλη είστε και υποχρεωμένοι να τους καθαρίζετε καθημερινά και επίβλεψη επί 24ωρου βάσεως από την αστυνομία, αν δεν κάνετε κάτι της επόμενες ημέρες να ξέρετε ότι θα κινηθώ αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή