Λιάκος Ευάγγελος: «Μπαίνουμε μπροστά-ΕπιΜένουμε Δυτικά»





ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος

Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία



«Νέα Δύναμη για τη Δυτική Αττική»





Πρώτη ανοικτή προεκλογική εκδήλωση στην Ελευσίνα 

Με θετικά μηνύματα για Νέα Δυναμική στη Δυτική Αττική πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή προεκλογική εκδήλωση στην Ελευσίνα, στο Καλυμπάκι, του Υποψήφιου Βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αττική Ευάγγελου Λιάκου.
Με κύριο σύνθημα «Μπαίνουμε μπροστά-ΕπιΜένουμε Δυτικά», ο νεότερος υποψήφιος βουλευτής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην νέα εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ, μίλησε στους παρευρισκόμενους που γέμισαν το χώρο του “Acqua Mare”, στην παραλία της Ελευσίνας.

Ιδιαίτερα στάθηκε στην αναγκαιότητα για πολιτική αλλαγή και την εκπροσώπηση των πολιτών της Δυτικής Αττικής «από εμάς για εμάς».
Ως κάτοικος και πολίτης της Δυτικής Αττικής που βιώνει καθημερινά τα προβλήματα και γνωρίζει τις δυνατότητες της περιοχής, ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ μίλησε για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, τις ελλείψεις σε υποδομές, την ανεργία στην περιοχή, όπως και για τις μεγάλες δυνατότητες της Δυτικής Αττικής, που, ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ελευσίνας, σηματοδοτούνται με την ανακήρυξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Η νέα αυτόνομη εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή των πολιτών της Δυτικής Αττικής, όπως τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ «να ακουστεί η φωνή μας και μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να δώσουμε απαντήσεις στις προκλήσεις. Σε αυτόν τον αγώνα, ζητώ τη στήριξή σας για να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε, τη Δυτική Αττική που αξίζουμε».
«Επιμένω Δυτικά, γιατί οραματίζομαι τη Δυτική Αττική ως κυρίαρχη δύναμη στον χάρτη της αξιοπρέπειας της χώρας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ. Με την Ελευσίνα, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, ως παγκόσμιο πολιτιστικό προορισμό. Τον Ασπρόπυργο μαζί με τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και τη Μάνδρα, ως διεθνή μεταφορικά κέντρα. Τα Μέγαρα και τις Ερυθρές, ως οικονομική δύναμη με πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρωτογενή παραγωγή και την εξαγωγή προϊόντων. Τα Βίλια με το Πόρτο Γερμενό, την Κινέτα και τη Φυλή, ως τουριστικούς προορισμούς.  Ολόκληρη τη Δυτική Αττική ως τόπο ανάπτυξης. Όλοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε νέα προοπτική στη Δυτική Αττική». 



Οι ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Υποψήφιου Βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου συνεχίζονται την Παρασκευή 28 Ιουνίου, 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Θέογνις» στα Μέγαρα και ολοκληρώνονται με κεντρική προεκλογική ομιλία την Τετάρτη 3 Ιουλίου, 8.30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια