Απρόσμενος επισκέπτης στην αυλή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού (βίντεο)


    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού στο σπίτι του στο κέντρο των  Άνω Λιοσίων καθώς δέχτηκε μία επίσκεψη από μακριά. Ξεκινώντας το πρωί για τις υποχρεώσεις της ημέρας δεν πίστευε στα μάτια, του καθώς βρέθηκε τετ-α-τετ στην αυλή του με έναν απρόσμενο επισκέπτη, που δεν ήταν άλλος από ένα ελάφι, ναι καλά ακούσατε!
  Η κάθοδος των πανέμορφων αυτών ζώων από το βουνό της Πάρνηθας προς αναζήτηση τροφής είναι πολύ συχνό φαινόμενο, ωστόσο είναι απορίας άξιο το πώς το συγκεκριμένο ζώο βρέθηκε στο κέντρο των Άνω Λιοσίων. 
  Άμεσα ενημερώθηκε ο ΣΥΝΠΑ, ο οποίος κατέχοντας την εμπειρία μπορεί  να συνδράμει στην προσπάθεια ώστε το φοβισμένο ζώο να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον. Ειδικό κλιμάκιο από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας έφτασε στο σημείο και με τη χρήση αναισθητικού κατόρθωσε λίγη ώρα αργότερα να ακινητοποιήσει και να μεταφέρει το τραυματισμένο ελάφι. 
 Από το συρματόσχοινο που ήταν μπλεγμένο στα κέρατά του το ειδικό συνεργείο του ΣΥΝΠΑ οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι το ελάφι κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί από παγίδα λαθροκυνηγών. Από εκεί προκύπτει το γεγονός ότι το ελάφι στην προσπάθειά του να ξεφύγει και με το φόβο που αντιμετώπιζε, έφτασε μέχρι το κέντρο των Άνω Λιοσίων. 
  Ελπίζουμε σύντομα ο πρωινός επισκέπτης να βρεθεί στα "λημέρια" του Το σίγουρο πάντως είναι ότι το να ξεκινάς την ημέρα σου με μια τόσο όμορφη εικόνα, είναι κάτι που λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια