Χασιώτικες απαντήσεις του Χρήστου Παππού στους λασπολόγους που θέλησαν να πλήξουν το Γιώργο Αβράμη



   Στη θέση που τους αξίζουν έστειλε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ένα από τα τρικάκια που έπεσαν το πρωί για να συκοφαντήσουν  το Γιώργο Αβράμη. 


   Η επιλογή του Γιώργου Αβράμη να στηρίξει το Χρήστο Παππού ήταν αυτή που πλήγωσε αυτούς που διακαώς τον ήθελαν στη δική τους παράταξη. Ο κ. Αβράμης ήταν ο μόνος από την αντιπολίτευση που τίμησε τη θέση την οποία του έδωσαν οι δημότες στις εκλογές του 2014 αφού έδινε το παρόν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια. Εκεί έδινε τις "μάχες" του, μέσα από γόνιμο διάλογο, για τις αποφάσεις που θα έπαιρνε το Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίζοντας ή καταψηφίζοντας τα θέματα.

   Η πενταετής αυτή εμπειρία ήταν αυτή που του έδειξε και το δρόμο για να συστρατευθεί με την παράταξη του Χρήστου Παππού και έτσι Νέα Εποχή και ΕΥΠΟΛΙΣ να γίνουν ένα σώμα. Μέσα στο κέντρο λήψεων των αποφάσεων, που δεν ήταν άλλο από την αίθουσα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, έζησε  τις αγωνίες τις διοίκησης καταρχάς για τη ρύθμιση των χρεών προηγούμενων ετών που έπνιγαν το δήμο Φυλής αλλά και την μετέπειτα ανοδική πορεία της περιοχής.


   Την απάντηση όμως στους λασπολόγους την έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Παππούς μέσα από την ομιλία του στη κεντρική πλατεία της Φυλής, ας τις  παρακολουθήσουμε στο παρακάτω βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια