Η Χασιά έστειλε το μήνυμα της νίκης του Χρήστου Παππού


   Το πρώτο  μήνυμα της νίκης του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ήρθε από τη Χασιά. Σε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση ο κόσμος της Χασιάς συγκεντρώθηκε για να ακούσει το δήμαρχο της καρδιάς του.
  Αλλά επειδή τα λόγια περισσεύουν ας διαβάσουμε το δελτίο τύπου της παράταξης Νέα Εποχή καθώς και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        Μήνυμα εκλογικού θριάμβου από Χασιά για το Δήμαρχο Χρήστο Παππού

    Εκλογικό θρίαμβο του Δημάρχου Χρήστου Παππού προμηνύει η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Χασιά, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019. Αυτό άλλωστε ζήτησε από το ενθουσιώδες ακροατήριο που γέμισε την Πλατεία ο Δήμαρχος Φυλής. «Οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αλλά οι δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν. Να κάνουμε αγώνα πόρτα-πόρτα, ώστε να μη χαθεί ούτε μια ψήφος  την επόμενη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή με πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, γιατί θέλουμε ένα ισχυρό Δήμο, που θα παίρνει αποφάσεις για τους πολλούς. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε το έργο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Απαριθμώντας τα έργα που έχουν γίνει στη Φυλή, υπενθύμισε την κατασκευή δικτύων ακαθάρτων, την συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης, την κατασκευή αντιολισθητικών και αγροτικών δρόμων, την ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς με την κατασκευή δρόμων στην Ιερά Μονή Κυπριανού και στα εκκλησάκια, την αναπαλαίωση του παλιού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, την ανακατασκευή του Δημαρχείου,  της κεντρικής  Πλατείας και της Παιδικής Χαράς, την ανέγερση Παιδικού Σταθμού στη θέση Ζαϊτό κά.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην τουριστική προβολή του Δήμου Φυλής, χάρη στην οποία, όπως είπε, η Φυλή έγινε ψυχαγωγικός, γαστρονομικός , αρχαιολογικός και θρησκευτικός τουρισμός.
Αναφερόμενος εξάλλου στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του Δήμου υπενθύμισε ότι στην περασμένη πενταετία οι δρόμοι της πόλης έμεναν πάντα ανοικτοί στις χιονοπτώσεις.
«Οι δημότες της Φυλής αξίζουν τα καλύτερα. Όλοι μας αξίζουμε τα καλύτερα»,  κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής ο οποίος υπενθύμισε ότι παρέλαβε το Δήμο σε οικτρή κατάσταση και με χρέη πάνω από 500 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ανέφερε ότι λόγω της κατάστασης αυτής, το 2014, για πρώτη φορά στα χρονικά της Χασιάς, δεν είχε γίνει πανηγύρι. «Τα λέω αυτά γιατί κάποιοι κάνουν ότι τα ξεχνούν» τόνισε με σημασία.








































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια