Ναι μεν αλλά από τη Λαϊκή Συσπείρωση για την εγκατάσταση της ΑΕΚ



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

                    Ο Δήμος Φυλής μαζί με την περιφέρεια και την κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει να παραχωρηθεί στην ΚΑΕ ΑΕΚ το κλειστό γυμναστήριο πάλης και να χρησιμοποιηθεί για την ομάδα μπάσκετ.
          Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι όταν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ θέλουν κάτι, οι παραπάνω είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν όλες τους τις επιθυμίες.
           Θα μπορούσε βέβαια το κλειστό γυμναστήριο να αποτελεί  στολίδι της περιοχής μας για τις ομάδες  πάλης που έχουμε και πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο  επίπεδο.
          Είμαστε υπέρ ένας ιστορικός σύλλογος όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να έχει γήπεδο και δεν είμαστε αντίθετοι στην εγκατάστασή της στην περιοχή μας. Βέβαια την ίδια ώρα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός υποβαθμίζεται. Γυμναστήρια με ελεύθερη πρόσβαση δεν υπάρχουν ενώ και όλα τα τμήματα αθλητισμού του Δήμου έχουν χρέωση. 
          Σε αυτό που είμαστε κάθετα ενάντια είναι στην επενδυτική κίνηση που πάει να δημιουργήσει Mall και εκπτωτικό χωριό  από   μεγάλες εταιρείες  που θα   έρθουν να ]’’αναβαθμίσουν’’ την περιοχή.
          Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 17/4, οι Δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης , Δημήτριος Τσιουμπρής, έθεσε στο Δ.Σ και προσωπικά  στον Δήμαρχο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχουν οι εμπορικές δραστηριότητες που σχεδιάζουν με επιχειρηματίες περιμετρικά  του γηπέδου, που θα οδηγήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής σε μαρασμό και στο κλείσιμο γιατί δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεγαθήρια του εμπορίου.
           Ο Δήμαρχος απάντησε να γίνουν όχι ένα αλλά δύο εκπτωτικά χωριά και εμπορικά κέντρα και πως μπορούν να πάνε και οι μικρομαγαζάτορες να επενδύσουν.
          Το Σάββατο 20/4 οργανώνουν εκδήλωση με τον υπεύθυνο του πρότζεκτ ‘’ Φυλή 2021’’ Γιώργο Πραχαλιά που δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.           Τον Νεοδημοκράτη Δήμαρχο με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ όπως και με αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους ενώνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
          Η Λαϊκή Συσπείρωση  Φυλής καλεί όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες του Δήμου να αντιδράσουν και να τιμωρήσουν και στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας, όλους αυτούς που μαζί με τα μεγάλα επαγγελματικά συμφέροντα σχεδιάζουν τον αφανισμό τους                                            

                                            Για την Λαϊκή Συσπείρωση
                                                 Δημήτριος Τσιουμπρής

                                                   Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια