Κοινή πορεία χαράζουν Παππούς και Αβράμης και ας χαλάει τους επαναστάτες του πληκρολογίου



  Έχοντας το θάρρος να αναγνωρίσει την ανάγκη σύγκλισης με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ λόγω της επιτυχούς της πορείας, ο Γιώργος Αβράμης έδωσε τα χέρια με το νυν Δήμαρχο Χρήστο Παππού.
  Οι δυο άνδρες με στόχο την προώθηση μιας οραματικής και αποτελεσματικής διοίκησης, πάντα με γνώμονα το κοινό όραμα για μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη, ένωσαν τις δυνάμεις τους.
  Πρόκειται για μία έντιμη συνεργασία που "ζυμωνόταν" εδώ και καιρό, αν και η ΕΥΠΟΛΙΣ υπήρξε το "Μήλο της Έριδος"μεταξύ ετέρων παρατάξεων. Είναι βέβαια οι ίδιες παρατάξεις που μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας άρχιζαν να "χλευάζουν" την επιλογή του κ. Αβράμη και όπως ήταν αναμενόμενο. Από την πρώτη στιγμή οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, που εμφανίστηκαν μερικούς μήνες πριν τις εκλογές και θα εξαφανιστούν λίγες μέρες μετά, άφησαν τη διαδικτυακή τους σκόνη.
  Αναμενόμενα και τα χτυπήματα κάτω από την μέση συνοδευόμενα από το ανάλογο "στόλισμα" σε πολλές παραλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , όπου δυστυχώς πλειοδοτεί η κακοήθεια!
  Το σπορ της λασπολογίας, ιδίως από παρατάξεις που ευαγγελίζονται ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, καλό θα είναι να σταματήσει.
  Ας αναγνωρίσουμε, επιτέλους, ότι μία διοίκηση που παράγει έργο και διακρίνεται για την συνέπειά της, οφείλει να αφήνει ανοικτή την πόρτα για δυνάμεις που επιθυμούν να συνεπικουρήσουν στη συνέχιση του έργου αυτού, κυρίως γιατί αυτό οφείλει να πράξει για το καλό του τόπου.
  Ας μάθουμε , επιτέλους, να  αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων αντικειμενικά και όχι αξιολογώντας τους με το αν θα στηρίξουν ή όχι την παράταξη κάποιου.
  Ας αναγνωρίσουμε, τέλος, τη σημασία της ΕΠΙΛΟΓΗΣ και όχι της ΕΠΙΒΟΛΗΣ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια