Ανοιξιάτικα σκηνικά και πασχαλινές δημιουργίες στη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μοναδική Πασχαλινή γιορτή και συνάμα ανοιξιάτικη, η οποία θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους, έζησαν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου.

Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ και οι γονείς απόλαυσαν μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους και αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, αναγνωρίζοντας τη γιορτή σα μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς Ζεφυρίου.

«Οι Παιδικοί μας Σταθμοί είναι από τους καλύτερους στη Δυτική Αττική και οι δομές μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες δομές», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος. Ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς για το έργο που καθημερινά επιτελούν. «Είναι η δύναμη των Παιδικών Σταθμών και στηρίζουν τα παιδιά σας» ανέφερε στους γονείς και απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους τόνισε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για ό,τι έχετε προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια».

Για εξαιρετικές δομές έκανε λόγο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και μέλος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών, Θανάσης Σχίζας, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι «η ασφάλεια και η φροντίδα των παιδιών και να χτίζουμε μαζί τους το μέλλον αυτού του τόπου».

«Ανταποκρινόμαστε καθημερινά σε ό,τι ο τόπος χρειάζεται. Όπως και ο Γιώργος Κούρκουλος ανταποκρίθηκε βελτιώνοντας μέρα - μέρα, μήνα - μήνα τους Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου», υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος τονίζοντας: «Νιώθουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για σας και για τα παιδιά μας τα πάντα».

Στη γιορτή, η Άνοιξη είχε τον πρώτο λόγο στο ντεκόρ κατά την είσοδο των παιδιών και των γονέων τους στον ανακαινισμένο κήπο του Α’ Παιδικού Σταθμού, όπου πραγματοποιήθηκε. Μετά τα πρώτα βήματα, πασχαλινά σκηνικά και δημιουργίες έβαζαν μικρούς και μεγάλους στο πασχαλινό πνεύμα. Με διάχυτη την παραμυθένια διάθεση τα παιδιά μαγεύτηκαν από τα σκηνικά και τις πασχαλινές κατασκευές, όπως τα λαγουδάκια, που μπορούσαν να δημιουργήσουν στα εργαστήρια υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών. Ζωηρή μουσική, ατέλειωτο παιχνίδι και εντυπωσιακή ποικιλία γλυκών συμπλήρωναν το παζλ μιας αξέχαστης γιορτής, από την οποία τα παιδιά αποχωρούσαν με ένα πασχαλινά διακοσμημένο καλαθάκι γεμάτο με κεράσματα, κόκκινα αυγά, κουλουράκια και τις δημιουργίες τους







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια