H συνταγή της παρεΐστικης διασκέδασης βρίσκεται στην Στοά


  Η Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα, ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος δημιουργήθηκε πριν μερικά χρόνια από το Χρήστο και τη Βέρα στην καρδιά των Άνω Λιοσίων και πολύ γρήγορα έγινε το στέκι για τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών μεζέδων.
  Όπως αποδεικνύει η επιτυχημένη πορεία της Στοάς μας, οι ιδιοκτήτες της έχουν βρει τη συνταγή της παρεΐστικης διασκέδασης που δεν είναι άλλη από σπιτικά πιάτα με προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, άψογη εξυπηρέτηση, μουσικά live και όλα αυτά στις πιο προσιτές τιμές.


Στις «δυνατές» γευστικές προτάσεις ενός μενού που συνεχώς ανανεώνεται, συμπεριλαμβάνεται το πεντανόστιμογιαουρτλού, η φέτα ραβασάκι, η ελληνικότατη φάβα, το μπουγιουρντί, οι ποικιλίες εκλεκτών κρεατικών, οι γεμιστές πιπεριές με γραβιέρα Αμφιλοχίας, ενώ μεγάλη ποικιλία σαρακοστιανών θα «αποπλανήσει» τον ουρανίσκο όσων νηστεύουν.



 Όλα αυτά σερβίρονται σε ένα χώρο με νοσταλγική διακόσμηση που γεμίζει τον επισκέπτη με εικόνες του χθες, τότε που οι πρώτες μπακαλοταβέρνες μάζευαν στα λιγοστά τραπεζάκια τους τους μεροκαματιάρηδες της ζωής κι έσβηναν την κούραση με κάνα δυο ποτηράκια, λίγο τυρί και μια σαρδέλα. Εικόνες παλιού ελληνικού κινηματογράφου, παραδοσιακά τραπεζάκια, γνήσια λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική, ακόμη και σερβίτσια μιας άλλης εποχής συνθέτουν το ζεστό και προσεγμένο σκηνικό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια