Με τον αέρα της νίκης από τις εκλογές στην Ν.Ε των στελεχών των ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ η κοπή της βασιλόπιτας





    Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κέντρο εκδηλώσεων στη Χασιά πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ Άνω Λιοσίων-Φυλής και Ο.Μ Ζεφυρίου. Οι επικεφαλής των Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Νικολόπουλος και Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης επικεντρώθηκαν στην ενότητα των δύο οργανώσεων καθώς και στις επιτυχίες της κυβέρνησης. Οι βουλευτές και οι πολιτευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσαν λίγο παραπάνω στις δράσεις και την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζεται. Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου επικεντρώθηκε στο έργο της Περιφέρειας για την περιοχή που όπως ανέφερε είναι το μεγαλύτερο από τους υπόλοιπους 65 δήμους.
    Η πρόσφατη επιτυχία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος που τους ανέδειξε πρωταγωνιστές στη Δυτική Αττική, έλαβε το θερμότατο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους. Η επιτυχία τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής ήταν που προσέλκυσε και τις παρατάξεις Νέα Εποχή , Δύναμη Συμμετοχής και Φυλή, Νέο Ξεκίνημα να τους συγχαρούν για τα νέα τους καθήκοντα ελπίζοντας σε μία μελλοντική συνεργασία και σε τοπικό επίπεδο εν όψιν των δημοτικών εκλογών.
     Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι η καλή συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια Αττικής είναι αυτή που φέρνει αρκετά έργα στην περιοχή. Δεν αποκάλυψε το κάτι πολύ μεγάλο και συνταρακτικό που έρχεται για την περιοχή με τη βοήθεια της κυβέρνησης αφιερώνοντας το κομμάτι του στον Γιώργο Τσίπρα που έχει βοηθήσει ώστε αυτό να είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης.
    Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης αφιέρωσες το κομμάτι του στη συνεννόηση , ρίχνοντας έτσι γέφυρες για μελλοντική συνεργασία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη Δύναμη Συμμετοχής μετατρέποντας τη σε Δύναμη Συνεννόησης και Δύναμη Αλλαγής,  όπως χαρακτηριστικά ανάφερε. 
     Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης από την πλευρά του αφιέρωσε το κομμάτι του στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου για τα εξαπλάσια έργα που γίνονται στην περιοχή μας σε σχέση με άλλους δήμους.
     Τελειώνοντας θα θέλαμε να πούμε για την απουσία του επικεφαλής της παράταξης του Ριζοσπαστικής Κίνησης Κώστα Λουμνιώτη καθώς και της επιλαχούσα βουλευτή Κατερίνα Καράλη που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: 


                                  


                               












































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια