Βομβαρδισμός προσχωρήσεων στη Νέα Εποχή



   Ασταμάτητος ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η παράταξη Νέα Εποχή και δεν προλαβαίνουμε να αναφέρουμε τις νέες προσχωρήσεις.
  Μετά τις προσχωρήσεις που έγιναν στις αρχές της εβδομάδας και δεν προλάβαμε να τις αναφέρουμε έρχονται να προστεθούν και  νέες. 


Κώστας Τροβιάς 
   Ο Κώστας Τροβιάς μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια και κατοικεί τα τελευταία 40 χρόνια στην Άνω Λίμνη. Πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» επειδή είδε πως τα τελευταία 4,5 χρόνια η Διοίκηση Παππού έβαλε μπροστά τις σβηστές μηχανές του Δήμου Φυλής και έκανε πολύ σημαντικό έργο.  “Πιστεύω πως η σημερινή διοίκηση έχει τη θέληση, το σχέδιο για να αλλάξει και να αναβαθμίσει περαιτέρω την περιοχή μας και θέλω να συμβάλω σε αυτό” τονίζει.
  Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς σημειώνει σχετικά με την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τροβιά.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας ακόμη δραστήριος και επιτυχημένος επαγγελματικά άνθρωπος θα δώσει μαζί μας τη μάχη στις επικείμενες εκλογές. Παίρνω δύναμη, κάθε φορά που διαπιστώνω, πόσο πολλοί, είναι οι συνδημότες μας που ενστερνίζονται το όραμά μας για αυτόν τον τόπο και θέλουν να προχωρήσει. Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων μας, τον Κωνσταντίνο για την εμπιστοσύνη του».  





Δημήτρης Πιερράκης
  Ο Δημήτρης Πιερράκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που κατοικεί και δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και δείχνει, από χρόνια, ενδιαφέρον για τα κοινά.  
   “Ο Δημήτρης Πιερράκης είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα. Διακρίνεται για την αγάπη του προς τον τόπο και τη βούλησή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις. Θα συσπειρώσει τους ανθρώπους που τον εκτιμούν και πιστεύουν στις δυνατότητές του. Χαίρομαι, πραγματικά, που θα δώσει τη μάχη στο πλευρό μας”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.   





Αλέξης Μουσούρης
 Ο Αλέξης Μουσούρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ζεφύρι.
  Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα, που συγκεντρώνει την καθολική αποδοχή στο Ζεφύρι, όπου έχει καταξιωθεί με τη δουλειά του.
  “Ο Αλέξης ή Αlessio, όπως τον ξέρουν στο Ζεφύρι  αποτελεί το “μηχανάκι” της πόλης. Από σήμερα θα αποτελέσει το “μηχανάκι” της παράταξής μας στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα”, χαριτολόγησε ο Δήμαρχος Φυλής.






 Γιώργος Μαρπίνης
Ο Γιώργος Μαρπίνης είναι γέννημα-θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όπου ζει με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους. Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας.
  “Με το Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει στο Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί την τελευταία πενταετία. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο”, σημειώνει.
  Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστράτευση του Γιώργου Μαρπίνη.
“Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθειά μας. Τον καλωσορίζω στην παράταξη και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του”, τόνισε χαρακτηριστικά.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια