Οι τέσσερις νέες γυναίκες του Παππού


 Στο νέο εκλογικό νόμο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, με τον οποίο θα διενεργηθούν οι δημοτικές εκλογές 2019, αναφέρει ποσόστωση στο 40% για κάθε φύλλο υποψηφίων. Ο δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προσθέτει στο ψηφοδέλτιο τις  τέσσερις δυναμικές γυναίκες της περιοχής ενισχύοντας το και προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευαγγελία Κωβαίου

Η νέα υποψήφια υπήρξε εργαζόμενη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συνεχίζει, επί σειρά ετών, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία, ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς.
Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ευαγγελία Κωβαίου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του έμπειρου Αυτοδιοικητικού στελέχους και της καταξιωμένης εκπροσώπου ενός από τους μαχητικότερους και δραστήριους κοινωνικούς φορείς του Δήμου.

“Όλοι εκτιμάμε τις ικανότητες, τη συνέπεια και την προσφορά της Ευαγγελίας στη συνοικία της Ζωφριάς, αλλά και σε όλο το Δήμο. Με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτει έχει βοηθήσει, διαχρονικά, το Δήμο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που βρίσκεται στο πλευρό μας, γιατί προσδίδει προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά μας”, επεσήμανε, αναφερόμενος στη νέα υποψήφια, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.  


Φωτεινή Κόκκινου 

Η Φωτεινή Κόκκινου είναι Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου ΝΕΩΝ ΦΥΛΗΣ. Έχει διατελέσει με επιτυχία προπονήτρια του bebe basket, στον Εύνικο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο και έχει οργανώσει σημαντικές και πρωτοπόρες δράσεις στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην αλληλεγγύη.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δρομολόγηση λεωφορείου για τη μεταφορά των φοιτητών στις σχολές τους. 
Καλωσορίζοντας τη Φωτεινή Κόκκινου στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς, τόνισε ότι η μαχητικότητα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα της αποτελούν εγγύηση ότι θα προσφέρει και από το νέο της ρόλο.
«Η Φωτεινή έβαλε και πέτυχε έναν δύσκολο στόχο. Να αφυπνίσει, να συσπειρώσει και να ενεργοποιήσει τους νέους. Εμείς παλεύουμε ώστε η νέα γενιά να έχει τις ευκαιρίες που της αξίζουν για να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά της, εδώ, στον τόπο μας. Έχουμε κοινούς στόχους και κοινή πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Δήμαρχος Φυλής. 



Κυριακή (Κική) Πάλλη 

Η Κική Πάλλη είναι οικονομολόγος και έχει δείξει, τα προηγούμενα χρόνια, έμπρακτο ενδιαφέρον για τα κοινά, ως Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λίμνης και του Συλλόγου ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Στέλλας και του Αντώνη.
“Η Κική είναι μια άξια επαγγελματίας και συνδημότης μας. Μας εμπιστεύτηκε το 2014 και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή που συντάσσεται μαζί μας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια.
Με τις απόψεις της και την επιρροή που ασκεί στη συνοικία της, αλλά και ευρύτερα στο Δήμο, θα συσπειρώσει, ακόμα περισσότερο τον κόσμο στο πλευρό της παράταξής μας, κάτι που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το έργο μας”,  τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητά της ο Χρήστος Παππούς.


 Κυριακής (Κικής) Φούντα

Η νέα υποψήφια είναι κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και σύζυγος του Προέδρου του Εθνικού Πανοράματος Θεοφάνη Μαλανδρίνου.
Κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ανακοίνωσης η Κυριακή Φούντα ανέφερε στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού ότι εκτιμά, ιδιαίτερα, το έργο της διοίκησης του Δήμου και ότι προσφέρεται να βοηθήσει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον της και τη διαβεβαίωσε ότι η υποψηφιότητά της θα αποβεί χρήσιμη για την παράταξη και την τοπική κοινωνία.
“Πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που έχει τη θέληση και τις δυνατότητες να βοηθήσει και προέρχεται από οικογένεια με την οποία με συνδέουν δεσμοί φιλίας και εκτίμησης. Θα ενισχύσει την ομάδα γυναικών της παράταξής μας, η οποία απευθύνει μήνυμα συστράτευσης στις συνδημότισσές μας να πάμε, όλοι και όλες, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια