Ντόρος για κάτι προγραμματισμένο ήδη από την Τεχνική Υπηρεσία



  Ντόρος έγινε στο διαδίκτυο ύστερα από ανάρτηση δημότη που επί 11 χρόνια παλεύει να πέσει πίσσα στην οδό Αχέρωντος στη Δροσούπολη.
 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει :
"Καλημέρα σε όλους τους αρμόδιους φορείς απευθύνομαι και προπάντων στον πρόεδρο της Δροσουπολης τον κύριο Μιχάλη Ζουριδη επειδή δραστηριοποιείται επι σειρά ετών για την ανάπτυξη της συνοικίας αλλα και του Δήμου οπως λέει αυτη η οδός ειναι η Αχερωντος στην Δροσουπολη μενω εκεί 11 χρονια δεν έχουν ρίξει ποτέ πίσσα αν και το παλεύω όσα χρονια μενω εκεί !! Θα ήθελα πολυ να ξανά εξετάσετε το θέμα αυτού του δρόμου !! Ευχαριστω εκ τον προτέρων καλημέρα σας !!"
  Η απάντηση ήρθε  από τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα μιας και η συγκεκριμένη οδός έχει ήδη ενταχθεί στην εργολαβία που περιλαμβάνει εργασίες σε χωματόδρομους και αδιάνοικτους δρόμους. Της προτείνει μάλιστα να κάνει λίγη υπομονή, μιας και βάση   του χρονοδιαγράμματος αναμένετε να ξεκινήσουν οι εργασίες και σε αυτό το δρόμο .
   Πιο συγκεκριμένα τα 194 μέτρα της οδού Αχέρωντος αποτελούνται από χωματόδρομο από Ζαλόγγου έως Ηπείρου  ενώ είναι αδιάνοικτη έως την Καλαμά Σύμφωνα με τις μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας  από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 έχουν ξεκινήσει σταδιακά  τα εφτά μεγάλα έργα οδοποιίας που περιλαμβάνουν 574 δρόμους σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή και  όλα βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια