Στο ΣτΕ ο δήμος Φυλής για το "πανωσήκωμα" της χωματερής


     Μετά την σιωπηρή απόρριψη της διοικητικής προσφυγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για το "πανωσήκωμα" της χωματερής, ο Δήμος Φυλής προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του ΕΔΣΝΑ. 
   Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 249/27-6-2018 απόφασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. επέλεξε την διαδικασία της αναθέσεως με διαπραγμάτευση, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης, της εκτελέσεως εργασιών για την δημιουργία εφεδρικού χώρου απόθεσης (που θα λειτουργεί παράλληλα με το ενεργό κύτταρο) στο βορειοανατολικό άκρο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και σε χώρο, επί του οποίου είχε ήδη ολοκληρωθεί η απόθεση απορριμμάτων κατά το παρελθόν. Ήταν η απόφαση που καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ψήφος της αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτης Μπιζά μιας και η ψηφοφορία ήταν 3 υπέρ και 3 κατά.  
   Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας της υπόθεσης για το Δήμο κρίθηκε απαραίτητη η από κοινού παράσταση στο δικαστήριο από έμμισθη δικηγόρο του Δήμου και από εξειδικευμένο στα δημόσια έργα δικηγόρο, ώστε να γίνουν οι δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται για την ακύρωση της απόφασης του ΕΔΣΝΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια