ΔΗΛΩΣΗ του Υποψήφιου Δημάρχου Αχαρνών Τοπαλλιανίδη Βασίλη





Οι συνεχείς «ανεξαρτητοποιήσεις» και μεταπηδήσεις στελεχών της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αχαρνών σε ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων που μάλιστα θέλουν να λανσάρονται σαν τάχα μου δήθεν το νέο που θα αλλάξει την παλιά κατάσταση ένα πράγμα αποδεικνύει: Ότι όλες αυτές οι δυνάμεις πέρα από διαφορές που τυχόν έχουν, ταυτίζονται στα βασικά σημεία των προγραμμάτων τους.
Γιατί θα είναι όλοι τους, τα «καλά παιδιά» στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στο Δήμο Αχαρνών, το μακρύ χέρι των Κυβερνήσεων. Γιατί όλοι μαζί, προσκυνάνε στον ίδιο «θεό», στο «θεό» της ΕΕ και των επιχειρηματικών συμφερόντων.
Βεβαίως δίπλα σε αυτά, είναι και οι φιλοδοξίες ορισμένων που προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά και στο «παρά πέντε» μεταπηδούν από τη μία παράταξη στην άλλη.
 Ο λαός να μην στηριχτεί σε όσους δοκίμασε και τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση και σήμερα του εμφανίζονται με τη μάσκα του νέου, αλλά διαθέτουν τα ίδια παλιά και δοκιμασμένα υλικά.
Να κάνει την πραγματική διαφορά, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί στον αγώνα του για τα δικαιώματά του, για τη ζωή που του αξίζει χρειάζεται Δημοτική Αρχή αγωνιστική, Δημοτική Αρχή που θα τη βρει δίπλα του και όχι απέναντί του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια